Redactia.ro
Home » Știri » Antena 1 a făcut angajări masive de ultimă oră: a adus vedete de prim rang!

Antena 1 a făcut angajări masive de ultimă oră: a adus vedete de prim rang!

GALERIE FOTO (2)

Antena 1 a semnat contracte cu vedete importante. Totul s-a întâmplat în perspectiva următorului sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, care va veni cu un nou sezon din toamnă.

Antena 1 a păstrat prezentatorii şi juriul original ca să spunem aşa, al show-ului, dar concurenţii sunt nume vechi, dar apar şi noutăţi. Emisiunea va fi prezentată în continuare de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. În juriu se vor afla Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. Astfel, conform celor de la paginademedia.ro, concurenţii sunt: Monica Anghel și fratele său, Alexandru, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu și Ada și Cornel Palade sunt perechile care vor participa la emisiune. Artiștii care vor concura solo sunt: Bella Santiago, Sorana Darclee (ex ASIA), Diana Matei și Grigore Gherman.

Monica Anghel şi Cezar Ouatu au explicat de ce au venit

Monica Anghel a explicat, pentru sursa amintită, de ce a venit alături de fratele ei la emisiunea de la Antena 1: „Am venit cu sufletul deschis și am zis că indiferent ce-o fi, vreau să mă bucur de fiecare personaj, de fiecare moment, de fiecare întâlnire a noastră cu toată lumea. Vreau să fiu relaxată, nu mă interesează punctele. Noi ne-am propus să ne distrăm și să ne bucurăm de fiecare transformare„. Cezar Ouatu este şi el nume familiar celor de la „Te cunosc de undeva”.

Ouatu: Deja au început filmările

„Noi am mai fost în același sezon, al optulea – atunci ne-am legat din punct de vedere uman, ne-am cunoscut familiile -, dar am apărut separat. Acum e o altă mâncare de pește… Deja am început filmările și râdem mult, ne distrăm. Și trebuie să precizez că în această pereche minunată, el este mai frumoasă decât mine ca femeie. Cred că bătălia mare va fi în cazul în care ruleta personajelor va dori să ne transformăm amândoi în femei„, a spus Cezar Ouatu.

Antena 1 readuce, aşadar, show-ul „Te cunosc de undeva”, după ce emisiunea transformărilor a lipsit toamna trecută, dar şi în primăvară. Emisiunea va fi programată în grila de toamnă din acest an și aduce mici schimbări ale formatului. Concurenții vor putea participa atât în pereche, cât și solo.

Loading...