Redactia.ro
Home » Monden » Alina Pușcaș a ieșit din izolare pentru a-și plimba copiii în parc

Alina Pușcaș a ieșit din izolare pentru a-și plimba copiii în parc

GALERIE FOTO (2) Alina Pușcaș, nuntă în costum de baie și ciocate. Marele eveniment a fost amânat timp de patru ani

Vedetele din România au fost printre primele persoane care s-au supus regulilor impuse de autorități și i-au îndemnat pe cei care o urmăresc să facă același lucru. În toată această perioadă de când a izbucnit criza coronavirusului la noi în țară, Alina Pușcaș a stat în izolare la domiciliu, alături de cei trei copii și soțul ei. Ieri, însă, vedeta a fost surprinsă în parc.

A ieșit din izolare pentru a se plimba prin parc

După atâtea zile de izolare, Alina Pușcaș a considerat că e timpul pentru o gură de aer. Împreună cu soțul ei, dar și cei trei copii ai lor, cei doi au ieșit la plimbare prin parcul Herăstrău. Într-un peisaj aproape dezolant și pustiit, Alina și micuții ei s-au bucurat de razele timide ale soarelui și de aer proaspăt. Vedeta a împins la căruciorul în care se afla mezina familiei, Iris, și a avut sub supraveghere pe frumoasa Melissa Antonia, în timp ce soțul său s-a plimbat cu bicicleta cu fiul lor cel mare, Alexandru. Așa i-au surprins paparazzi Cancan.ro pe cei cinci.

alina puscas copii parc coronavirus

Relația lor una dintre cele mai trainice din showbizul românesc

Alina Pușcaș și soțul său, medicul Mihai Stoenescu, sunt împreună de peste cinci ani. Au împreună trei copii și spun că familia lor e una fericită. Cât despre secretul relației lor amoroase, în condițiile în care au trei copii, Alina spune că a găsit rețeta perfectă. Ea și soțul ei pleacă în escapade amoroase de ori câte ori simt nevoia de un răgaz și un timp petrecut în doi.

„Facem destul de des astfel de escapade. De câteva ori pe an ne luăm o cameră la hotel, în timpul săptămânii, nu neapărat în weekend, și dispărem pur și simplu. Bine, anunțăm bona și o bunică și vin să stea cu copiii, ca să ne permitem această evadareO astfel de evadare e binevenită, credeți-mă, le recomand metoda chiar și cuplurilor cu un copil. Nu trebuie să aibă neapărat trei sau doi copii”, a declarat, Alina Pușcaș, pentru o publicație din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: