Redactia.ro
Home » Monden » Alina Pușcaș este în doliu! O persoană dragă din viața vedetei a murit

Alina Pușcaș este în doliu! O persoană dragă din viața vedetei a murit

Alina Pușcaș este în doliu! O persoană dragă din viața vedetei a murit

Alina Pușcaș a lipsit din mediul online în ultimele zile, iar fanii au început deja să se îngrijoreze. Astăzi au aflat de fapt care era motivul. Vedeta a mărturisit tot pe rețelele de socializare. 

Alina Pușcaș este în doliu

Alina Pușcas, cunoscuta prezentatoare de la emisiunea Te cunosc de unde, a declarat pe rețelele de socializare că o persoană dragă din viața ei a murit, iar acum aceasta se află în doliu.

Alina Pușcaș este în doliu! Apariția vedetei i-a șocant pe fani, aceștia fiind obișnuiți să o vadă pe Alina mereu activă și cu zâmbetul pe buze. Lipsa din mediul online a făcut-o să vină cu o explicație pentru cei care o urmăresc zilnic.

Destul de afectată și îmbrăcată în haine negre, în semn de doliu, prezentatoarea de la Antena 1 le-a spus fanilor de pe Instagram că în viața sa a avut loc un eveniment dureros, însă nu va da mai multe detalii despre ce s-a întâmplat și cine e persoana care a decedat în familia acesteia.

”În ultimele săptămâni am fost ceva mai retrasă, iar în ultimele zile chiar absentă. În viața fiecăruia apar momente mai puțin plăcute. Bineînțeles, nu voi face din acest eveniment nefericit un titlu de presă, sub nicio formă, de asta nu voi spune cine sau de ce a plecat dintre noi.”, a spus Alina Pușcaș pe Instagram.

Alina Pușcaș este în doliu! Aceasta și-a liniștit fanii și a precizat că va trece peste această pierdere și încearcă să fie tare alături de soțul ei pentru copiii lor, astfel încât să nu-i afecteze cu nimic situația dificilă pe care o parcurg. Mai mult, aceasta a menționat ca își va aminti mereu cu drag de lucrurile frumoase petrecute cu persoana care a plecat la ceruri în aceste zile.

”Nu vom lăsa drama să ne inunde viețile, că avem acasă trei minuni care vor să ne vadă mereu fericiți și optimiști, așa că ne vom aminti doar de lucruri frumoase în ceea ce privește persoana”, a mai spus Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș a fost agresată în public

Alina Pușcaș a trecut printr-o experienţă cruntă, mai exact vedeta a fost agresată în public. Prezentatoarea de la Antena 1 a povestit despre un incident neplăcut care a avut loc în trafic. Înjurată şi scuipată de o conducătoare auto nervoasă, aceasta a fost la un pas să sune Poliţia pentru a interveni.

Se pare că bruneta aştepta la maşină să primească un colet, când o şoferiţă a i-a lovit portiera. Aşa cum era de aşteptat, vedeta i-a atras atenţia femeii iar până la un uriaş scandal a mai fost doar un pas.

”Există multe momente în care regret amarnic că trăiesc în București. Tocmai am avut parte de un astfel de moment, în care nu înțeleg de ce există unii oameni liberi pe străzi. Stăteam și așteptam să mi se aducă ceva la mașină și m-am trezit cu o ușă lovindu-mi mașina. Am deschis și i-am spus doamnei: ”Ați fi putut deschide mai ușor ușa mașinii, să nu mă loviți!”. Bineînțeles, că de aici a început jihadul. Înjurături de rigoare, urlatul, scuipatul, vrei să moară, să facă, să vezi tu, etc. Mi-aș fi dorit foarte mult să pot să vă reproduc nebunia de cuvinte pe care le-am primit din partea ei, deși ea era de vină, nu eu”, a spus Alina Pușcaș, într-un Story de pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: