Redactia.ro
Home » Stil de viață » La un an de la căsătorie, a aflat că soțul ei o înșela și stătea deja cu o altă femeie. Și-a luat rochia de mireasă și a postat-o pe un site ca s-o vândă. Uite cum vrea să folosească banii pe care îi va câștiga

La un an de la căsătorie, a aflat că soțul ei o înșela și stătea deja cu o altă femeie. Și-a luat rochia de mireasă și a postat-o pe un site ca s-o vândă. Uite cum vrea să folosească banii pe care îi va câștiga

GALERIE FOTO (2) La un an de la căsătorie, a aflat că soțul ei o înșela și stătea deja cu o altă femeie. Și-a luat rochia de mireasă și a postat-o pe un site ca s-o vândă. Uite cum vrea să folosească banii pe care îi va câștiga

La un an de la căsătorie, a aflat că soțul ei o înșela și stătea deja cu o altă femeie. Și-a luat rochia de mireasă și a postat-o pe un site ca s-o vândă. Uite cum vrea să folosească banii pe care îi va câștiga!

La un an de la căsătorie, a aflat că soțul ei o înșela și stătea deja cu o altă femeie

Într-un colț al internetului, pe eBay, un anunț special atrage atenția nu doar prin prețul redus, ci și prin povestea tristă care îl însoțește. „Rochie de mireasă art deco, purtată o singură dată, în condiție excelentă, însă are nevoie de curățare uscată înainte să fie purtată pentru a scăpa de petele înșelăciunii.” Aceste cuvinte nu sunt doar o descriere a unui produs, ci un fragment dintr-o poveste de iubire și trădare.

Samantha Wragg, o tânără bloggeriță din Chesterfield, a pus în vânzare rochia ei de mireasă după ce a descoperit că soțul ei, de care se căsătorise cu un an înainte, o înșela și locuia cu alta femeie. Rochia, de designer, era simbolul unei zile care trebuia să fie plină de fericire și promisiuni de viitor. Dar, după doar 18 luni, visul s-a spulberat.

Și-a luat rochia de mireasă și a postat-o pe un site ca s-o vândă

Descrierea anunțului reflectă amărăciunea și dorința de a trece peste această experiență dureroasă: „Vând această rochie de mireasă art deco, de culoarea ivoire. Vreau să scap de ea pentru a plăti divorțul de fostul soț, care mi-a lăsat factura de plată. Îmi pare rău că sunt doar două fotografii, dar le-am șters pe toate după ce am aflat că soțul meu locuiește cu alta femeie.”

Cu toate că prețul cerut pentru rochie este de 500 de lire sterline, de patru ori mai mic decât suma pe care Samantha a plătit-o inițial, nimeni nu s-a oferit încă să o cumpere. Anunțul brutal se încheie cu un mesaj de speranță și lecție de viață: „Sper ca această rochie să îți aducă mai multă fericire decât mi-a adus mie, iar dacă nu, oricând o poți vinde exact cum am făcut și eu.”

Uite cum vrea să folosească banii pe care îi va câștiga

Pentru Samantha, vânzarea rochiei nu este doar o modalitate de a recupera parte din banii investiți, ci și un pas simbolic către închiderea unui capitol dureros. În ciuda tristeții și umilinței trăite, ea transformă această experiență într-o lecție de putere și determinare.

Așadar, rochia de mireasă art deco, în ciuda patelor de pe care încearcă să le ascundă, poartă cu sine nu doar eleganța unei zile speciale, ci și o poveste de renaștere și regăsire personală.

Sursa foto: dailynews.ro

 

Sursa foto: dailynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: