Redactia.ro
Home » Homepage » Lacrimi și suspine la Survivor All Stars! Drama prin care trec doi dintre Războinici, după ce și-au pierdut mamele înainte de competiție: ”A fost traumatizant”

Lacrimi și suspine la Survivor All Stars! Drama prin care trec doi dintre Războinici, după ce și-au pierdut mamele înainte de competiție: ”A fost traumatizant”

În mijlocul liniștii care domina jungla din Republica Dominicană, ziua de marți, 30 ianuarie 2024, a marcat un moment solemn în cadrul competiției Survivor România All Stars. Robert Moscalu, unul dintre concurenți, a împărtășit o mărturisire zguduitoare despre pierderea mamei sale, aducând lacrimi în ochii celorlalți participanți. 

Cu privirea înlăcrimată, Robert Moscalu a împărtășit durerea sa, rememorând momentul în care mama sa a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. La vârsta de doar 17 ani, el a fost martor la o bătălie de patru ani, în care femeia care i-a dat viață a luptat pentru supraviețuire.

Robert Moscalu, declarații cutremurătoare despre moartea mamei sale

Tragedia a atins punctul culminant atunci când, în cele din urmă, mama sa și-a luat adio de la viață chiar în brațele lui. În spatele acestui moment tragic, există convingerea puternică a lui Robert că mama sa a amânat momentul final până când și sora lui a ajuns acasă, dorind să aibă ambii copii aproape de ea în ultimele clipe.

„Nu pot să zic în cuvinte durerea pe care o purtăm cei care nu mai avem mamă. Nu contează că eu am pierdut-o la 17 ani, el la 22 (n.r. Andrei Ciobanu) și Relu la 30 de ani. Eu zic că chestiile astea ne apropie mai mult.

Mama mea a fost bolnavă de cancer. Patru ani s-a luptat cu această boală. S-a întâmplat nefericirea chiar în brațele mele. Țin minte că o aștepta pe sora mea să vină de la școală. Când a intrat pe ușă, și-a dat duhul. A fost un moment traumatizant. O lună de zile nu am fost la școală…”, a povestit Robert Moscalu la Survivor All Stars.

Andrei Ciobanu împărtășește aceeași durere cu Robert

În cadrul Survivor România All Stars, nu doar Robert Moscalu împărtășește povestea sa dureroasă. Andrei Ciobanu, un alt concurent, a dezvăluit și el cum a avut puterea remarcabilă de a susține un program artistic la o nuntă, doar câteva ore după ce și-a condus mama pe ultimul drum.

„N-am să uit niciodată sâmbăta din viața mea în care mi-am îngropat mama. Am rupt bucăți din inima mea, din sufletul meu, am plâns pentru cea mai iubită persoană de pe pământul ăsta.

I-am făcut pomenirea și apoi m-am urcat într-o mașină și am plecat, pentru că am avut un eveniment.

Mi-am ținut programul, dar în minutele de pauză ieșeam și plângeam. Mi-au zis colegii că nu știau ce să îmi zică, nu mai eram om. Cei la nunta cărora am cântat atunci nu cred că știu nici până în ziua de astăzi ce suferință aveam eu un suflet”, le-a povestit Andrei Ciobanu celor din tribul Războinicilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: