Redactia.ro
Home » Sport » Ladislau Boloni e în top! Cei mai importanti oameni din fotbalul belgian!

Ladislau Boloni e în top! Cei mai importanti oameni din fotbalul belgian!

Ladislau Boloni e în top!

Ladislau Boloni e în top. Românul a fost inclus într-un clasament al celor mai importante nume din fotbalul belgian.

Jurnaliștii de la voetbalprimeur.be au doar cuvinte de laudă când vine vorba despre Ladislau Boloni. Antrenorul de 66 de ani a depășit în topul celor mai importanți oameni din fotbalul belgian, nume grele precum Kevin De Bruyne (Manchester City), Dries Mertens (Napoli), sau selecționerul Belgiei, Roberto Martinez. Boloni este pe locul 15 din 50 de personalități.

„Chiar și cei mai mari hateri trebuie să recunoască: mereu se întâmplă ceva bun pe ‘Bosuil’. Un grup foarte dinamic de jucători este ținut sub control de cel mai carismatic antrenor din campionatul Belgiei. La fiecare interviu Boloni demonstrează că i s-ar fi potrivit și o carieră în actorie. Printre declarații memorabile, tehnicianul face o treabă excelentă”, au scris cei de la voetbalprimeur.be

Antwerp ar putea ajunge în finala Cupei Belgiei

Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni este la un pas de a se califica, în finala Cupei Belgiei. Până atunci însă mai este un pas. Trebuie să dispute o dublă manșă, în faza semifinalelor, împotriva celor de la Kortrijk. Dacă va ajunge în finală, se va confrunta cu învingătoarea dintre Club Brugge și Waregem. În campionatul din Belgia, Royal Antwerp a avut un parcurs foarte bun în acest sezon și este considerată reveleția anului. A încheiat 2019 pe locul 2, la 8 puncte de liderul Club Brugge. A reușit 25 de victorii din 27 posibile.

Citește și: Maradona ar putea deveni din nou selecţioner! Ce propunere are!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: