Redactia.ro
Home » Sport » Maradona ar putea deveni din nou selecţioner! Ce propunere are!

Maradona ar putea deveni din nou selecţioner! Ce propunere are!

Maradona ar putea deveni din nou selecţioner

Diego Armando Maradona ar putea deveni din nou selecţioner. „El Pibe d’Oro” a primit o ofertă de la naţionala Venezuelei.

Diego Armando Maradona este la un pas de a-şi schimba postul. În acest moment o antrenează pe Gimnasia La Plata, unde are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Potrivit ziarelor din Argentina, Maradona ar putea deveni din nou selecţioner. Se pare că ar fi primit o ofertă de la naţionala Venezuelei. Selecţionerul Rafael Dudamel a fost demis din funcţie cu doar 3 luni înainte de startul barajului de calificare la Campionatul Mondial din Qatar. „El Pibe d’Oro” a mai avut un mandat la naţionala Argentinei unde a stat 2 ani, din 2008 până în 2010.

Pleacă Maradona de la Gimnasia La Plata?

În urmă cu puţin timp, Maradona anunţa că nu îşi va părăsi echipa până la expirarea contractului său. Fostul internaţional a preluat formaţia în luna septembrie. După doar două luni a demisionat pentru că preşedinte clubului, Gabriel Pellegrino, a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat. După doar câteva zile a revenit pe banca tehnică a echipei. Maradona a mai antrenat 5 echipe, ultima în Mexic în liga a doua, Dorados de Sinaloa. De acolo a plecat din cauza unor probleme de sănătate. După ce a trecut printr-o operație a decis să revină în fotbal și a acceptat oferta celor de la Gimnasia La Plata.

Citeşte şi: Gafă incredibilă! Imnul Moldovei a fost confundat cu cel al României

Etichete: