Redactia.ro
Home » Monden » Lambada, fosta soție a lui Tzanca Uraganu, bătută în ultimul hal. Fotografii șocante

Lambada, fosta soție a lui Tzanca Uraganu, bătută în ultimul hal. Fotografii șocante

GALERIE FOTO (2)

Fosta soție a lui Tzanca Uraganu a fost bătută în ultimul hal. Imagini șocante cu Lambada circulă pe internet.

 

„A fost forțată, bătută și obligată să-și avorteze copilul!”

 

Fosta soție a lui Tzanca Uraganu, Lambada, apare în mai multe fotografii care circulă pe internet, cu ochii vineți, plină de vânătăi și cu buza umflată. Ipostazele în care apare femeia sunt șocante. Internauții nu au ezitat să comenteze și sunt de părere că vânătăile ar fi făcute de fostul ei soț, Tzanca Uraganu. Însă, nu se știe adevăratul motiv din spatele vânătăilor femeii.

„Uita-ți oameni buni ce hal de om este nemernicul de Tzanca Urganul!!! Un om fără Dumnezeu și fără scrupule. Și-a maltratat și bătut fosta soție pentru a avorta copilul lor!!! A fost forțată, bătută și obligată să și avorteze copilul!!!”, este mesajul unei postări de pe Facebook, însoțit de mai multe fotografii cu femeia.

Potrivit informațiile de pe rețelele de socializare, Tzanca este acuzat că și-ar fi maltratat fosta soție pentru că a rămas însărcinată și a obligat-o să avorteze. Cântărețul de manele nu a avut nicio reacție în acest caz, până în acest moment.

Internauții s-au împărțit și ei în două tabere, iar comentariile lor nu au întârziat să apară. Unii dintre internauți sunt de părere că Tzanca sau frații femeii ar fi maltratat-o. Pe de altă parte, alți internauți susțin că Lambada a fos cea care și-ar fi înscenat și rănile. În urma acestor evenimente, postarea de pe Facebook a fost ștearsă, iar motivul nu este cunoscut.

Tzanca Uraganu și Lambada au fost căsătoriți și au avut-o împreună pe Uraganița, singura fiică a artistului. Tzanca și Lambada s-au despărțit, iar cântărețul a ales să se căsătorească cu altă femeie.

Lambada ar fi cerut, în trecut, și un ordin de protecție care a fost, însă, respins. Manelistul a ajuns să intre în conflict cu doi dintre foștii săi cumnați, frații Lambadei, după ce aceștia i-au cerut manelistului bani drept „taxă de protecție”.

Artistul a declarat în cadrul emisiunii Acces Direct că este amenințat de cei doi bărbați și că nu este lăsat să își vadă fiica.

„ De-a lungul anilor, cumnații mei tot insistau să le dau bani, pentru că nu le mai merge nimic. Eu le-am explicat că nu am unde să le dau, nu fac nimic în afară de cântat. Dacă nu mai sunt cântări, nu mai am de unde să fac bani. AM mai semnat și eu un contract de curând cu anumite săli de jocuri de noroc și ăsta este singurul venit. Nu am alt venit în afara de muzică. Îmi cereau bani, taxă de protecție. Eu nu sunt o persoană care tace la așa ceva, că dacă era să-mi ceară că am fost cu sora lor sau că avem un copil, era altceva. Ei mi-au cerut taxă de protecție, nu aveam cum să nu spun ce fel de oameni sunt ei”, a mărturisit artistul, în cadrul emisiunii.

Un alt scandal s-ar fi iscat între fosta soție și Tzanca, după ce acesta s-ar fi căsătorit cu amanta. Lambada l-ar fi bătut pe fostul soț și i-a făcut plângere penală pentru violare de domiciliu, amenințare și lovire. Femeia a susținut că manelistul i-ar fi amenințat familia, având și o înregistrare care susține spusele ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini