Redactia.ro
Home » Monden » Lana Del Rey a ajuns de nerecunoscut! Artista a căpătat o cu totul altă siluetă

Lana Del Rey a ajuns de nerecunoscut! Artista a căpătat o cu totul altă siluetă

GALERIE FOTO (8) Lana del Rey a ajuns de nerecunoscut!

Lana Del Rey a ajuns de nerecunoscut! Cunoscută în întreaga lume pentru talentul său artistic, vedeta s-a transformat vizibil in ultimii ani.  În vârstă de 35 de ani, actrița nu mai ține cont de imaginea sa. Vedeta a căpătat kilograme considerabile, iar fanii sunt în șoc.

Lana Del Rey a ajuns de nerecunoscut! Artista a căpătat o cu totul altă siluetă

Lana Del Rey a ajuns de nerecunoscut! Cântăreața de muzică pop este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste. Lana del Rey, pe numele său real Elizabeth Woolridge Grant și-a lansat primul album digital Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant în ianuarie 2010. Nu a avut succes, dar Lana avea să câștige notorietate în 2011 cu piesa „Video Games”, bucurându-se de susținerea fanilor din întreaga lume. În ultima perioadă, vedeta nu a mai fost activă pe rețelele de socializare, dar noile fotografii surprinse de paparazzi i-au cam șocat pe susținătorii vedetei. Lana a fost surprinsă în timp ce se plimba pe străzi într-o ținută casual, dar un lucru le-a atras atenția internauților. Artista care în urmă cu câțiva ani de încânta cu formele sale de invidiat, acum, Lana del Rey a pierdut lupta cu kilogramele.

Formele voluptoase ale cântăreței i-au făcut pe fanii acesteia să se întrebe dacă nu cumva aceasta este însărcinată. În imaginile surprinse, Lana nu pare afectată de noua sa siluetă, iar în ciuda câtorva kilograme, cântăreața nu se sfiește să poartă fuste mani sau pantoloni scurți. Susținătorii acesteia au observat că vedeta are pe deget un inel care pare a fi de logodnă, ceea ce i-au determinat să se gândească că bruneta se gândește să facă marele pas.

Reputația artistei a suferit o recensiune rapidă

Dacă în ultimii ani a avut parte de susținerea a milioane de fani, Lana del Rey și-a stricat singură reputația, datorită unui șir lung de declarații publice controversate. Mulți tineri spun că și-au pierdut respectul față de artistă, iar este este descrisă în mediul online ca fiind „o femeie albă cu probleme”. Pe 21 mai 2020, la patru luni după ce a participat la premiile Grammy, Lana a împărtășit cu fanii săi o lungă scrisoare deschisă pe Instagram. „Acum că Ariana, Camila, Cardi B, Kehlani, Nicky Minaj și Beyonce au avut melodii în care apar sexy și fără haine pe ele, pot, vă rog, să mă întorc la cântat despre a fi frumos, despre a fi îndrăgostit chiar dacă relația nu este perfectă, sau dansând pentru bani sau orice vreau, fără să fiu criticata sau să spun că încurajez abuzul?„, a transmis Lana in mesajul ei.

De asemenea, vedeta acuza ca nu este lasata sa isi exprime adevaratele sentimente. În 2019, Lana a reacționat la un articol, în care scriitoarea Helen Brown încerca să o apere pe artistă, dar vedeta a înțeles greșit intenția acesteia. Astfel, oricare ar fi fost opiniile ei, lumea a criticat-o pentru modul în care își exprimă părerea antifeministă referitoare la alte vedete. Astfel, vedeta a reușit să-și aducă un val de critici din partea internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: