Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Lana Rhoades a dat anunț la „mica publicitate” că își caută iubit. „Nu am nevoie de bani, nu ma intereseaza partea asta. Imi fac singura banii. Primul lucru pe care il vreau e să…

Lana Rhoades a dat anunț la „mica publicitate” că își caută iubit. „Nu am nevoie de bani, nu ma intereseaza partea asta. Imi fac singura banii. Primul lucru pe care il vreau e să…

GALERIE FOTO (2) Lana Rhoades a dat anunț la "mica publicitate" că își caută iubit. "Nu am nevoie de bani, nu ma intereseaza partea asta. Imi fac singura banii. Primul lucru pe care il vreau e să...

Lana Rhoades este o faimoasă actriţă de filme pentru adulţi. Ea a făcut, în urmă cu scurt timp, un anunţ ce poate fi surprinzător pentru unii! Tânăra a dat anunț la „mica publicitate” că își caută iubit!

Nu este nicio glumă în această poveste! Frumoasa femeie a dezvăluit care sunt cele trei condiții pe care trebuie să îndeplinească bărbații care și-o doresc ca iubită… desigur, unul singur va reuși să-i cucerească inima.

În vârstă de 23 de ani, Lana Rhoades este din statul american Chicago, iar în 2019, ea a fost cea mai căutată vedetă pe site-urile de profil. Pe lângă jobul ei, vedeta face şi o serie de vloguri, un jurnal video publicat pe YouTube. Într-unul din aceste filmuleţe, ea a mărturisit că nu mai suportă să fie singură. Îşi doreşte să aibă o poveste de dragoste alături de bărbatul potrivit. Care sunt condiţiile? Acesta trebuie să aibă simțul umorului, să nu profite de ea și, cel mai important: să existe o chimie între ei. Americanca a subliniat că nu este interesată de banii potențialului iubit, pentru că ea câștigă foarte mulți bani din meseria pe care o are.

“As iesi cu un baiat normal, indiferent ce job ar avea. Nu am nevoie de bani, nu ma intereseaza partea asta. Imi fac singura banii. N-ar putea sa ma intereseze mai putin latura asta. Primul lucru pe care il vreau e atractia. Imi place chimia dintre oameni. Poti sa fii cel mai sexy barbat din lume, dar daca nu simt nimic fata de tine, n-o sa-mi pese de cum arati.

Al doilea lucru foarte important e simtul umorului. E important sa ne amuze aceleasi lucruri. Al treilea lucru care ma intereseaza e sa nu ma simt folosita. Urasc sa simt ca cineva profita de mine pentru bani sau pentru ca e cool sa fii iubitul unui star porno”, a povestit Lana Rhoades în clipul postat pe canalul ei de YouTube.

Faimoasa șatenă cu forme voluptoase își dorește ca povestea ei de iubire să fie pură. Ar vrea o dragoste bazata pe respect şi sinceritate să nu lipsească din ea.

“Sunt foarte draguta, barbatii erau interesati de mine si inainte sa fiu cunoscuta pentru filme. Am multe de oferit, dar trebuie ca un barbat sa aiba sentimente pentru mine ca sa putem face ceva impreuna! Vreau sa intalnesc pe cineva care ma face sa ma simt in largul meu alaturi de el, vreau un om caruia sa-i placa glumele mele, caruia ii place de mine, asa cum sunt. Vreau sa fie prietenul meu cel mai bun, dar si sa faca dragoste bine. Inca n-am gasit asa ceva. Sper sa apara cat mai repede pentru ca m-am plictisit sa fiu singura”, a mai spus actriţa de filme pentru adulţi Lana Rhoades.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini