Redactia.ro
Home » Monden » Larisa Bercea, accident de proporții pe o stradă din Capitală

Larisa Bercea, accident de proporții pe o stradă din Capitală

Celebra dansatoare la bară Larisa Bercea a fost implicată într-un accident violent pe o stradă din București. 

 

Dansatoarea, accident violent

 

 

Dansatoarea Larisa Bercea a fost implicată într-un accident de proporții pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei. Aflată pe Calea Dudești, dansatoarea la bară a fost surprinsă de paparazzi. Bolidul de lux al focoasei brunete a fost avariat pe partea dreaptă. În imaginile surprinse, dansatoarea părea agitată și vorbea pe un ton nervos la telefon. În aceleași ipostaze a fost prins și celălalt șofer implicat în accident.

Cei doi așteptau, cel mai probabil, sosirea unui echipaj de poliție, având în vedere că cei doi nu și-au mutat mașinile din loc în care s-a petrecut accidentul.

Înainte de a avea loc accidentul, dansatoarea la bară a postat pe rețelele de socializare faptul că a fost la dentistul preferat, dentistul Ahmad Jbara, unde aceasta s-a asigurat că are cel mai frumos zâmbet. Frumoasa dansatoare nu a ezitat să își arate zâmbetul fanilor.

 

Cine este Larisa Bercea

 

Dansatoarea este una dintre cele mai apreciate dive din showbizul românesc, fiind urmărită de aproape 25.000 de fani pe Instagram. Acolo, diva își ține la curent fanii cu ultimele noutăți din viața ei.

n 2012, Larisa Bercea “aprindea” scena de la “Românii au Talent” (ProTV) printr-un număr de dans la bară ce lăsa audiența cu gura căscată. Mișcările lascive, siguranța de sine, dar și executarea corectă a fiecărui pas au trimis-o pe frumușica brunetă în etapa următoare cu patru de DA, fără a-i pune pe gânduri pe jurați.

Larisa a făcut o demonstrație de-a dreptul erotică pe parcursul emisiunii, însă nu a reușit să se impună în fața publicului și să ajungă în finală. Chiar dacă nu a câștigat emisiunea, viața tinerei s-a schimbat complet după participarea la “Românii au Talent”. Astfel, în lunile ce au urmat, Larisa a avut nenumărate apariții televizate și a dansat în videoclipuri ale unor personalități de renume internațional, precum Snoop Dogg (“Acrobat”) și Pittbull (“We can do it”), dar și ale unor români: Inna (“Diggy Down”) și Vița de Vie (“Basul și cu toba mare”).

Și aspectul fizic al frumoasei dansatoare a avut de suferit. Larisa Bercea a ajuns de necunoscut, tunându-se din cap până în picioare. Dansatoarea a juns să câștige mii de euro pe lună prin numere de striptease.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: