Redactia.ro
Home » Monden » Larisa Drăgulescu a născut! Ce nume a ales pentru băiețelul ei FOTO

Larisa Drăgulescu a născut! Ce nume a ales pentru băiețelul ei FOTO

Larisa Drăgulescu a născut! Ce nume a ales pentru băiețelul ei FOTO

Larisa Drăgulescu a născut! Iată ce nume a ales pentru băiețelul ei!

Larisa Drăgulescu a născut

Larisa Drăgulescu este mamă pentru a treia oară! Aceasta a adus pe lume un băiețel sănătos astăzi, 12 septembrie. Cu entuziasm, tânăra mamă a împărtășit cu lumea întreagă această veste minunată, iar una dintre cele mai așteptate întrebări a fost despre numele pe care l-a ales pentru micuțul ei.

Înainte de naștere, Larisa Drăgulescu avea deja doi copii din căsnicia anterioară cu Marian Drăgulescu, și anume Beatrice, în vârstă de 18 ani, și Richard, în vârstă de 17 ani. Venirea pe lume a celui de-al treilea copil a intensificat emoțiile și bucuria în familia lor.

Larisa Drăgulesu, prima imagine cu bebelușul

La scurt timp după nașterea băiețelului, Larisa Drăgulescu a dorit să împărtășească cu toată lumea prima imagine cu el, postând-o pe rețelele sociale. În fotografia respectivă, Larisa apare cu zâmbetul pe buze, ținându-și cu afecțiune micuțul în brațe, iar reacțiile pline de entuziasm din partea urmăritorilor nu au întârziat să apară.

Cu un mesaj emoționant, ea a scris: „Bine ai venit pe lume, puiul nostru!”. În plus, Larisa a dezvăluit și numele pe care l-a ales pentru băiețel, Cezar-Andrei. Această alegere a conferit identității noului membru al familiei o notă specială și semnificativă.

Larisa Drăgulescu a fost inundată cu felicitări și urări de bine din partea prietenilor și admiratorilor săi, care au fost alături de ea în această perioadă de mare fericire și binecuvântare.

Sursa foto: Facebook
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: