Redactia.ro
Home » Monden » Larisa Iordache este răsplătită din plin pentru medalii. Renta viageră fabuloasă pe care o primește lunar

Larisa Iordache este răsplătită din plin pentru medalii. Renta viageră fabuloasă pe care o primește lunar

larisa iordache

Larisa Iordache are doar 26 de ani și se poate mândri cu numeroase medalii pe care le-a cucerit pentru România. Sportiva a decis să se retragă din competițiile sportive după numeroasele accidentări suferite și a început un nu drum, în rolul de antrenoare la CS Dinamo. Iată renta viageră impresionantă pe care Larisa Iordache o primește din partea statului român, pe lângă salariul de la CS Dinamo!

Ce rentă viageră primește Larisa Iordache pentru rezultatele obținute

În luna decembrie 2021, Larisa Iordache anunța că renunță la activitatea activitatea sportivă ca urmare a numeroaselor accidentări pe care le-a suferit. Deși nu o mai vedem la marile competițiia ale lumii, Larisa nu a renunțat complet la pasiunea pentru gimnastică. În prezent este antreenoare la CS Dinamo și poate zâmbi liniștită căci nu duce grija zilei de mâine.

Pe lângă salariul pe care îl primește la CS Dinamo, Larisa Iordache încasează o rentă viageră din partea statului pentru rezultatele ecepționale pe care le-a onținut în cariera din domeniul gimnasticii.

Fosta gimnastă a câștigat o medalie bronz la Jocurile Olimpice, cu echipa, în 2012, la Londra, patru medalii la Campionatele Mondiale, două de argint şi două de bronz, 16 medalii la Campionatele Europene, 7 de aur, 7 de argint şi 2 de bronz, precum şi trei la Jocurile Mondiale Universitare, două de aur şi una de bronz. Ca recunoaștere a meritelor deosebite, Larisa primește lunar 13.973 de lei din partea statului român.

Larisa Iordache nu are momentan planuri pentru a reveni în lumea gimnasticii

Cât despre întoarcerea la gimnastică, Larisa Iordache nu exclude această posibilitate, deși recunoaște că anul 2023 vrea să-l dedice relaxării și propriei persoane pentru că, până în prezent, a muncit enorm de mult și nu a avut timp să se ocupe de micile plăceri ale vieții.

„Nu pot să zic acum nimic. Eu am zis că anul acesta să-l iau pentru mine. Adică să fiu sănătoasă, să mă relaxez… să am un an în viaţa mea fără stres. Pentru că am realizat în anul acesta de când m-am retras din activitate că timp de 24 din 24 stăteam stresată şi nu vedeam nimic altceva. Tot ce făceam în sala de antrenament îmi acapara cumva toată ziua. Aşa că acum văd cât de bine e să fii relaxat”, a declarat Larisa Iordache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: