Redactia.ro
Home » Sport » Larisa Iordache, pozitivă la testul COVID-19. Care e starea gimnastei

Larisa Iordache, pozitivă la testul COVID-19. Care e starea gimnastei

GALERIE FOTO (2) Larisa Iordache, pozitivă la testul COVID-19

Gimnasta Larisa Iordache a fost testată pozitiv cu coronavirus, precizând că are simptome ușoare specifice bolii. Mai mult, vedeta și-a anunțat fanii că deja a început tratamentul corespunzător. Gimnasta este campion multiplu în competițiile europenene și mondiale.

Larisa Iordache, pozitivă la testul COVID-19. Care e starea gimnastei

Marea campionă la gimnastică Larisa Iordache a fost diagnosticată cu coronavirus, în urma testelor elaborate înainte de a participa la o competiție desfășurată la Izvorani. Gimnasta și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că are simptome specifice virusului și că se află în izolare în locuința sa. De asemenea, Larisa a menționat că a început deja tratamentul corespunzător.

Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană… pozitivă! Așteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiție și multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Așa voi face și acum… după un test pozitiv la COVID -19.
M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a ramâne sănătoasă și pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniștită. Mă simt bine, am o stare generală fără simtome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata așa cum mi-a recomandat medicul.
Îmi pare foarte rău pentru acesta veste… ajunsesem în formă, gata de a arata tot ce am muncit în aceste ultime luni.
Viata mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă știe cum să se de-a peste cap și să aterizeze în picioare, nu?!
O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc liniște !
Ceea ce vă doresc tuturor!
PS… Sper să ne vedem la Nationale!”, este mesajul postat pe Larisa Iordache.

Larisa Iordache are coronavirus

Larisa Iordache campioană la gimnastică

Larisa Iordache, 24 de ani a câștigat de-a lungul carierei sale 12 medalii europene, 4 medalii mondiale și una olimpică, un bronz la Olimpiada de la Londra. Marea campioană și-a anunțat revenirea, după o pauză de trei ani și urmează să participe la Campionatele Naționale care vor avea loc la Ploiești în perioada 17-19 noiembrie.

În 2017, Larisa a fost nevoită să ia o pauză după ce a avut o ruptură de tendon ahilian stând la Mondialele de gimnastică de la Montreal. Gimnasta a fost nevoită să se opereze de trei ori. Începând din 2019, Larisa este antrenată de Octavian Bellu și Mariana Bitang.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: