Redactia.ro
Home » Monden » Larisa Udilă este însărcinată! Imaginile postate de vedetă sunt pline de emoție

Larisa Udilă este însărcinată! Imaginile postate de vedetă sunt pline de emoție

GALERIE FOTO (2) Larisa Udilă este însărcinată! Imaginile postate de vedetă sunt pline de emoție

Larisa Udilă a anunțat că urmează să devină mămică pentru prima dată! Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a postat un videoclip emoționant pe contul de Instagram. 

Larisa Udilă este însărcinată

Larisa Udilă este una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc. Aceasta s-a făcut remarcată după ce a participat la emisiunea fenomen de la Kanal D. De atunci, viața ei a luat o întorsătură neașteptată. Totul s-a schimbat, iar ea a devenit una dintre cele mai urmărite personalități.

Vedeta și-a anunțat urmăritorii pe contul de Instagram că ea și logodnicul ei vor deveni părinți. Imaginile postate de vedetă au fost emoționante și au strând mii de aprecieri și comentarii prin care au fost felicitați.

Larisa Udilă este însărcinată! Imaginile postate de vedetă sunt pline de emoție

Larisa Udilă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Alexandru Ogică, și se declară o femeie împlinită. În urmă cu doar câteva minute, vedeta a făcut anunțul cel mare! Așteaptă un copil, la momentul actual fiind însărcinată în 16 săptămâni. Primele imagini cu burtica de gravidă, dar și primele declarații au fost postate pe rețelele sociale.

Vedeta a primit un val de reacții în mediul online, la scurt timp după ce a postat videoclipul emoționant, în care a declarat că simte o mulțime de emoții acum, însă radiază de fericire.

„Simt frică, simt bucurie, simt dragoste, simt nerăbdare, curiozitate, parcă toate în același timp. Însă, nimic din toate astea nu mă sperie, pentru că împart toate aceste sentimente cu el. Acum 7 ani am început cea mai frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă mi se părea suficient să ne avem unul pe altul, Dumnezeu a decis că nu este suficient și ne-a trimis cea mai mare binecuvântare de pe acest pământ. Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă! În acest moment, de un lucru sunt sigură, mămica și tăticul tău te vor iubi cel mai mult și îți vor oferi totul!”, a spus Larisa Udilă pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larisa (@larisaudila)

Drama Larisei de la Bravo, ai stil!

Larisa Udilă are apariţii spectaculoase de fiecare dată şi puţină lume ştie ce probleme cu tenul a avut. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a recunoscut într-un final că a avut acnee şi s-a chinuit să scape de bubele care îi apăreau pe faţă. Manechin de profesie, Larisei i-a fost foarte greu să îşi facă treaba din cauza problemelor cu tenul.

”În meseria mea e ruşinos! Ioana m-a salvat. Ioana este îngerul meu păzitor”, a declarat Larisa Udilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: