Redactia.ro
Home » Știri » Larry este motanul care face legea pe Downing Street! Cere să fie băgat în casă, asistă la ședințe de guvern și a „slujit” trei prim-miniștri. Cu ce se ocupă zi de zi cel mai răsfățat motan din lume

Larry este motanul care face legea pe Downing Street! Cere să fie băgat în casă, asistă la ședințe de guvern și a „slujit” trei prim-miniștri. Cu ce se ocupă zi de zi cel mai răsfățat motan din lume

GALERIE FOTO (12) Larry downing street main

Downing Street nu este doar reședința oficială a prim-miniștrilor Angliei, ci și a… motanului Larry. Locuiește aici din 2011, când prim-ministru de atunci, respectiv David Cameron, l-a adus cu o sarcină precisă: să extermine șoarecii. Zis și făcut! Iată cu ce se îndeletnicește astăzi Larry!

Larry, motanul care face legea pe Downing Street

A prins trei prim-miniștri în funcție, e vedetă locală, deține nenumărate fan-page-uri de Facebook, Twitter și are propriul staff care se îngrijește să aibă mesele regulate, să fie plimbat și să-i fie îngrijită blănița. Larry este cel mai cool motan din lume, căci, pe lângă tratamentul regesc de care se bucură, are și o funcție înaltă în stat: întâmpină toți miniștrii și înalții oficiali care ajung în Downing Street 10, reședința oficială a premierilor britanici.

Sarcina lui Larry este să extermine șoarecii

Zilele trecute, de exemplu, Larry a supravegheat muncitorii care strângeau decorațiunile amplasate pe durata jubileului, i-a întâmpinat pe miniștrii veniți la o ședință cu Boris Jhonson, iar mai apoi a luat pulsul în rândul jurnaliștilor strânși în fața reședinței sale.

Motanul răsfățat de toți miniștrii

Cum Larry locuiește full-time în Downing Street, a avut timp să se obișnuiască cu toți cei care au locuit aici. Inclusiv cei trei prim-miniștri. În unele fotografii de arhivă, Larry apare în brațele lui David Cameron, primul lui stăpân, apoi alături de Theresa May la diverse întruniri oficiale, iar mai nou îl escortează pe Boris Jhonson la unele ședințe.

Și nu doar oficialii îl îndrăgesc. Toți angajații au grijă ca Larry să nu aștepte prea mult la ușă atunci când se satură de interacționat cu cei care staționează în fața casei lui. Alții îl mângâie și se îngrijesc de blănița lui, căci așa cere orice motan răsfățat. Motănelul în vârstă de 15 ani a fost adoptat de la Battersea Dogs & Cats Home.

Momentul VIDEO în care Larry așteaptă să-i fie deschisă ușa!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: