Redactia.ro
Home » Știri » Lăsat în urmă de prieteni în Munții Făgăraș, un tânăr și-a scris pe picior CNP-ul și numele, ca să fie recunoscut. Mesajul transmis de salvamontiști: „Dragi părinți…”

Lăsat în urmă de prieteni în Munții Făgăraș, un tânăr și-a scris pe picior CNP-ul și numele, ca să fie recunoscut. Mesajul transmis de salvamontiști: „Dragi părinți…”

Lăsat în urmă de prieteni în Munții Făgăraș, un tânăr și-a scris pe picior CNP-ul și numele, ca să fie recunoscut. Mesajul transmis de salvamontiști: „Dragi părinți...”

Un tânăr a trăit spaima vieții lui în Munții Făgăraș. Rămas în urma prietenilor lui, într-un gest de disperare, și-a scris CNP-ul și numele pe picior pentru a fi recunoscut dacă moare. Salvamontiștii care l-au salvat au transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Lăsat în urmă de prieteni în Munții Făgăraș, un tânăr și-a scris pe picior CNP-ul și numele, ca să fie recunoscut. Mesajul transmis de salvamontiști: „Dragi părinți…”

Un grup de amici, cu vârste între 20 și 20 de ani, s-a aventurat zilele trecute în Munții Făgăraș. Tinerii mergeau pentru prima dată în acea zonă, așa că nu cunoșteau împrejurimile. La un moment dat, unul dintre ei nu a mai putut continua traseul, simțindu-se rău din cauza epuizării, așa că a decis să rămână pe loc. Ceilalți au luat-o totuși înainte, spunând că îi va prinde el din urmă, conform stiridecluj.ro.

Totuși, bărbatul rămas în urma a început să își facă tot felul de gânduri. Luând în calcul că nu ar mai putea să continuie și să moară acolo, în munți, el și-a scris cu marker pe picior CNP-ul, numele și numărul mașinii, pentru a fi recunoscut ulterior. Tot el a reușit să alerteze autoritățile, iar salvamontiștii din Argeș au intervenit. L-au găsit și l-au salvat.

„În timpul cât a stat singur pe munte, părăsit de colegii de grup, s-a gândit numai la faptul că va muri şi nu va mai fi găsit, îl mănâncă animalele sălbatice etc. Şi-a scris cu marker pe picior CNP-ul, numele şi numărul de la maşină în speranţa că dacă cineva îl va găsi, să ştie cine a fost”, a scris unul dintre salvamontiștii din Argeș pe pagina lui de Facebook.

„Dragi părinți, aveți grijă de copii! Sunt tineri, teribiliști, dar este foarte trist să aflați de la noi că, Doamne ferește, nu mai sunt în viață!”, a mai spus în aceeași postare salvatorul. Mai multe persoane au transmis mesaje de felicitări către echipa de Salvamont din Argeș, iar mai mulți au menționat că și ei au văzut astfel de grupuri de tineri nepregătiți, ajunși în munți.

Am intâlnit și eu in drum spre varful Moldoveanul la ,,fereastra zmeilor” doi băieti de vreo 25, respectiv 30 de ani, în adidași si fără apă la ei. Când le-am spus că următoarea sursă de apă e cam la 3 ore distanță, mi-au spus dacă le imprumut din apa mea, țin să menționez că erau epuizați fizic. Nu mai fiți inconstienți în asemenea ascensiuni și gânditi-vă că muntele, pe lângă frumos, e periculos”, a scris o persoană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: