Redactia.ro
Home » Știri » Laura Codruța Kovesi a depus plângere după ce zborul din Belgia a avut peste 20 de ore întârziere

Laura Codruța Kovesi a depus plângere după ce zborul din Belgia a avut peste 20 de ore întârziere

Laura Codruța Kovesi a depus plângere după ce zborul din Belgia a avut peste 20 de ore întârziere

Laura Codruța Kovesi a depus plângere după ce zborul din Belgia a avut peste 20 de ore întârziere. Procurorul șef european, Laura Codruța Kovesi a depus o plângere pentru a primi despăgubiri după ce zborul din Belgia spre Cluj-Napoca a avut întârziere de peste 20 de ore.

Laura Codruța Kovesi a depus plângere după ce zborul din Belgia a avut peste 20 de ore întârziere

Potrivit Mediafax, Kovesi a declarat vineri, pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca, unde a sosit de la Liege, că în avion erau 181 de pasageri și nimeni de la companie nu le-a oferit explicații.

Conform acesteia, pasagerii au sunat la Wizz Air, dar nu a răspuns nimeni, iar vineri dimineață consulatul României s-a implicat pentru a le acorda asistență.

180 de pasageri români au așteptat 20 de ore în aeroport

Peste 180 de pasageri au fost blocați 20 de ore pe aeroportul din Liege, Belgia. Pasagerii trebuiau să ajungă, încă de joi, la Cluj-Napoca, însă zborul lor a fost anulat.

Bine că am ajuns acasă, am stat peste 20 de ore, de joi de la ora 14.00. După check-in ne-au anunțat că avionul are 3 ore întârziere, apoi alte două ore jumătate. La ora 22.00, ne-au anunțat că trebuie să ne mutăm pe aeroportul din Liege, iar check-in, bagaje, ne-au dus într-un terminal mai izolat și ne-au spus că s-a anulat zborul. Am depus o plâângere, aștept să văd reacția companiei la sesizarea pe care am făcut-o. Unii erau cu bebeluși, au rămas fără lapte, nu era nimic deschis să cumpere de mâncare. Erau și două persoane cu cârje, bolnavi, care aveau anumite nevoi„, a declarat Laura Codruța Kovesi.

Citeste si:Două persoane au rămas înzăpezite în Munții Bucegi! Forțele de intervenție au acționat imediat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: