Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi a suferit un accident după ce a plecat cu rulota în Munţii Apuseni: „Nici acum nu îmi simt partea stângă a feței”

Laura Cosoi a suferit un accident după ce a plecat cu rulota în Munţii Apuseni: „Nici acum nu îmi simt partea stângă a feței”

Laura Cosoi a plecat într-o expediţie temerară, în această vară. Actriţa şi familia ei au mers în excursie cu rulota, în Munţii Apuseni.

Fosta iubită a lui Smiley a mărturisit că această experienţă nu este atât de „strălucitoare” pe care ar putea părea la prima vedere, deoarece a avut parte de numai bătăi de cap.

Laura a alergat după copii

Călătoria în Munţii Apuseni nu a fost lipsită nici de incidente. Vedeta s-a accidentat într-un din zile, după ce a căzut pe scara de la patul fetițelor în autorulotă.

Prima noapte în autorulotă a fost ceva ce practic nu se potrivește cu imaginile instagramabile.

Hrănește copiii, curăță după ei, spală-i, vezi că iar sunt cu picioarele în iarba udă, biscuiți peste tot, scutece, ai grijă să nu stea lângă foc, să nu alunece de pe pietre și să cadă pe undeva, îmbracă-i cu haine groase, pe care în secunda doi le găsești în autorulotă, ei zburdând în tricouri prin bezna nopții.

Și, în sfârșit, se face 23.00 și speram că le va lua somnul repede. Și chiar așa a fost. Când să mă dau jos din pat, am alunecat și m-am proptit cu fața în scara de la patul lor.

Am crezut că m-a lovit trenul, cum se spune. Nici acum nu îmi simt partea stângă a feței”, a povestit Laura Cosoi.

Actriţa, mamă a trei fetiţe

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împreună trei fetițe. După ce au bifat destinații precum Bulgaria sau Coasta de Azur, ei ajuns, deci, şi în munții Apuseni.

„Eu cred că da (n.red.: vor mai veni și alți copii), dar nu pot să fiu convinsă. Acum nu pot să spun decât că Dumnezeu știe cum le va aranja. Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult”, a declarat Laura Cosoi.

Fiica mijlocie a împlinit 3 ani

Laura Cosoi (41 de ani) și-a serbat, pe 14 august, fiica mijlocie, pe Vera Maria, care a împlinit 3 ani, petrecerea continuând și azi pentru ziua de nume a micuței. Mama a trei fete, Laura Cosoi se simte binecuvântată. În casa ei este o continuă veselie și chicoteală.

„A fost veselie mare în curtea noastră, când am organizat o petrecere, incognito, în cinstea Verei. Și-a dorit atât de mult o petrecere de ziua ei, că efectiv nu am putut să îi refuzăm această bucurie. Deși suntem în tranzit în București, am reușit să ne adunăm și să îi îndeplinim micuței marea dorința.

Și a fost cu fericire, prieteni, tort cu “leuță aurie”, baloane și multă, dar multă bucurie. Vera a fost atât de fericită că a avut această petrecere că nici măcar nu a interesat-o să își deschidă cadourile.

Ce binecuvântare pentru noi că, în așa zi mare de sărbătoare, să vină în lumea noastră, copilul mult iubit, Vera Maria”, a notat Laura Cosoi, fericită, pe social media.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: