Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi, mărturisiri despre Smiley după ce a aflat că va deveni tată: „Eu nici măcar…

Laura Cosoi, mărturisiri despre Smiley după ce a aflat că va deveni tată: „Eu nici măcar…

Dacă în momentul de față atât Smiley cât și Laura Cosoi au drumuri separate în viață, asta nu îi împiedică să rememoreze clipele frumoase petrecute împreună. În plus, fosta iubită a lui Smiley a mărturisit ce a simțit atunci când cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Laura Cosoi a fost sinceră cu ocazia unui interviu în care a povestit câteva detalii despre începuturile ei cu Smiley, de pe vremea când ea era o actriță la inceput de drum, iar el nu așa de cunoscut. „Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântăreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical. „S-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum. Amândoi am avut această problemă legată de comunicare, fiindcă orice comunicam profesional trebuia să avem disponibilitatea de a răspunde și curiozităților din viața personală. Cu cât publicul iubește mai mult cuplul respectiv, cu atât vă dori răspunsuri numeroase despre viața lor împreună. Mergând pe această rețetă, evident că amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR care comunica pentru noi. Apoi ne-am despărțit și am putut să luăm în mâinile noastre comunicarea propriei persoane. Nu mai eram împreună, nu mai aveam proiecte comune, iar eu nici măcar nu mai lucram pentru televiziunea respectivă”, s-a confesat Laura Cosoi.

Laura și Smiley încă țin legătura

Deși Laura Cosoi este căsătorită și are și doua fetițe, iar Smiley este pe cale să devină tată, cei doi încă păstrează legătura de prietenie. În plus, cățelușul familiei, Jazz, a rămas la Laura, animăluțul fiind un cadou primit pe vremea când cei doi se iubeau. Vestea ca Smiley si Gina Pistol vor deveni părinți s-a răspandit destul de repede, chiar dacă aceștia nu au apucat să facă anuntul oficial, din cauza paparazzilor care au fost pe fază.