Redactia.ro
Home » Știri » A aflat că va fi tată de fată și s-a panicat! Smiley a uitat să…

A aflat că va fi tată de fată și s-a panicat! Smiley a uitat să…

Gina Pistol și Smiley

Vestea că Gina Pistol va deveni mamă de fată l-a luat prin surprindere pe Smiley, iubitul acesteia. Astfel că, artistul a uitat pur și simplu cum să reacționeze când a aflat ca va deveni tată de fată. Smiley a relatat momentul amuzant la ProTV, în emisiunea “Vorbește lumea”.

Smiley dă dovadă de multă sensibilitate în aceste momente, și mai ales de când a aflat că va deveni tată de fată. Cântărețul a mărturisit că a uitat să filmeze momentul cu pricina și că în general, a uitat tot. Invitat la emisiunea “Vorbește Lumea” de la ProTV, artistul a făcut o confesiune emoționantă în fața telespectatorilor și fanilor. Atunci când și-a vazut fetița pentru prima dată la ecograf, Smiley s-a emoționat într-atât de tare încât nu a reușit să capteze momentul și să îl filmeze.

”Smiley: Eram pregătit să filmez, dar am uitat să filmez, am uitat tot.
ProTV: De ce îți e teamă?
Smiley: De nimic, aștept să văd ce se întâmplă, sunt convins că voi trăi ceva nou și sunt entuziasmat să primesc, să primesc această fetiță cu brațele deschise”.

Smiley a făcut marele anunț pe YouTube

Vestea că Smiley și Gina vor deveni părinți a fost anunțată într-un mod inedit, pe YouTube. În videoul postat, atât Smiley cât și Gina s-au arătat emoționați de moment și nu au ezitat să arate acest lucru. În plus, cântărețul a mărturisit că dorește să fie un tată la fel de bun, așa cum este și părintele său.

Mama lui Smiley este fericită

Tot Smiley a spus că mama sa este extrem de fericita că în sfârșit va veni și o fată în familie. „Toți așteaptă cu sufletul la gură, toți sunt entuziasmați, la mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost până acum doar băieți, mama e foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie”, a încheiat Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: