Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune mama lui Smiley despre sarcina Ginei Pistol: „În sfârșit…”

Ce spune mama lui Smiley despre sarcina Ginei Pistol: „În sfârșit…”

GALERIE FOTO (2)

Gina Pistol și Smiley și-au confirmat relația și vor deveni părinți. Vestea că cei doi așteaptă un copil a luat prin surprindere showbiz-ul românesc. Nu doar cei doi așteaptă cu nerăbdare fericitul moment, ci și mama lui Smiley. 

 

Cum a reacționat mama artistului

Smiley se pregătește temeinic pentru cariera de tătic și își însoțește de fiecare dată iubita la control.

Prima dată la controlul de rutină, artistul a uitat să filmeze evenimentul, iar emoțiile artistului au fost de necontrolat. ”Eram pregătit să filmez, dar am uitat, am uitat să fac tot. Nu mi-e teamă de absolut nimic. Aștept să văd ce o să se întâmple. Sunt convins că tot ceea ce voi trăi va fi ceva nou, cu siguranță și sunt entuziasmat să primesc ce se va întâmpla în viitor, să primesc această fetiță a noastră cu brațele deschise. Habar nu am, nu știu la ce să mă aștept”, a declarat artistul, entuziasmat, în cadrul unei emisiuni TV.

Mama artistului este fericită de faptul că va avea o nepoată. ,,Mama este foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie”, a adăugat Smiley.

 

Ce nume va avea micuța

 

Smiley a declarat că încă se mai gândesc la acest aspect.,, Ne gândim și la nume din când în când. Până acum avem numai nume la mișto. La mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost numai băieți”, a ținut să sublinieze artistul.

Cei doi au făcut o listă, însă, doar cu nume amuzante și nimic serios. „Să numim fetița Regina. Merge foarte bine cu Maria, are și un pic de Gina”, a spus viitoarea mămică.

Familia celor doi se conturează pe zi ce trece mai ales că aceștia vor deveni în curând părinți. A

stfel că, Smiley a luat decizia de a se muta din vila sa de 300.000 de euro pentru a sta în casa Ginei Pistol în urmă cu ceva timp. Cei doi se înțeleg foarte bine ăn ceea ce privește gospodăria. „Eu sunt maniacă cu ordinea, iar el este dezordonat. După mine, fiecare lucru trebuie pus la locul lui. Ah, și îl mai cicălesc pentru faptul că nu are grijă de lucrurile lui, le lasă pe te miri unde, le pierde… Dacă vorbim despre lucruri bune, îmi place că are răbdare și când mă aprind el știe să mă liniștească și mereu îi mulțumesc pentru asta”, a declarat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: