Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi, probleme seriose din cauza pandemiei de coronavirus. Ce se întâmplă cu actrița

Laura Cosoi, probleme seriose din cauza pandemiei de coronavirus. Ce se întâmplă cu actrița

GALERIE FOTO (3) Ce a primit Laura Cosoi de la mama sa înainte de a părăsi această lume? Vedeta trece prin momente grele: „Te iubesc atât de mult!”

Laura Cosoi, probleme seriose din cauza pandemiei de coronavirus. Actrița și-a pierdut tatăl în urmă cu aproape un an din cauza COVID-19, iar acum face față cu greu situației create de pandemia de coronavirus. Laura Cosoi se tene pentru persoanele dragi, fiind foarte sceptică la orice semn de boală.

Laura Cosoi, probleme seriose din cauza pandemiei de coronavirus. Ce se întâmplă cu actrița

Laura Cosoi, probleme seriose din cauza pandemiei de coronavirus. În ultima perioadă, numărul de infectări cu noul coronavirus a crescut, iar autoritățile au impus deja noi restricții. Laura Cosoi se numără printre persoanele care și-au pierdut persoanele dragi din cauza acestui virus nemilos. Tatăl actriței s-a stins din viață în urmă cu un an, fiind infectatcu noul coronavirus.

Aceasta recunoaște că a devenit foarte sensibilă la orice semn de boală la persoanele din jurul ei. Vedeta simte că optimistul îi este greu pus la încercare și nu știe ce să mai facă. ”În perioada asta sunt tare anxioasă. Pur și simplu, în jurul meu sunt mulți oameni bolnavi, chinuiți, încercați. Oricât de optimistă sunt, mă simt copleșită de vremurile în care trăim. Am încercat să îmi rezum viața la strictul necesar. Îmi cântăresc foarte bine programul, în așa fel încât să nu ies din casă decât dacă este musai, amân filmări și interviuri, încerc să mă descurc cum pot cu resursele proprii.Și totuși, ce perioada tulbure… Dacă vorbesc cu cineva la telefon și tușește, mă alarmez, dacă strănută cineva în preajma mea, îmi țin respirația, dacă își dă jos masca să își șteargă nasul, mă dau în spate doi metri.

Și totuși, frica nu este bună. Ar fi bine să mă împac cu «împrejurul» meu, să meditez, să alerg, să ascult muzică, să mă bucur de copii și de natură mai mult că nicioadată. Va trece, știu! Doar că mi se pare că nu suntem mai bine că anul trecut, ba mai rău.

Și totuși a trecut un an… Aș vrea să ne reluăm viețile fără griji, să pot lua oamenii dragi în brațe și să nu mă mai uit la filme întrebându-mă de ce nu poartă măști?! Va fi bine, dar prețul plătit nu este unul mic. Mă gândesc la toți cei care sunt încercați în această perioada și le sunt alături! Mie îmi este dor de tata. Foarte dor”, a scris Laura Cosoi pe pagina personală de Facebook.

Laura si tatal sau, la nunta

Drama Laurei Cosoi

Anul trecut, Laura trecea printr-o perioadă cumplită. Tatăl său a fost răpus de COVId-19, deși a luptat din răsputeri. De parcă nu era de ajuns, și mama vedetei a fost pe punctul să-și piardă viața, atunci când a fost diagnosticată cu cancer.

Din fericire, a reușit să învingă boala. ”Nu fusesem de 4-5 ani la un control, e drept, nu mă durea nimic. Am ajuns întâmplător la spital şi, aparent, eram într-un stadiu în care abia mai puteam fi operată dacă nu mă grăbeam. Mă simţeam vinovată că nu am făcut controale la timp şi acum copiii îşi ascundeau lacrimile, se îndepărtau din când în când de mine şi nu înţelegeam de ce mă luau şi mă plimbau, să-mi mai iau gândul”, a povestit Ligia Cosoi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: