Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi, despre moartea tatălui său: ”A fost șocantă”

Laura Cosoi, despre moartea tatălui său: ”A fost șocantă”

Laura Cosoi a dezvăluit că pierderea tatălui său a fost cel mai dureros moment din viața sa. Actrița și-a pierdut părintele anul trecut, în luna noiembrie, din cauza coronavirusului.

Laura Cosoi, despre moartea tatălui său: ”A fost șocantă”

Moartea tatălui său a marcat-o profund pe Laura Cosoi. Actrița a mărturisit, miercuri, la Teo Show că episodul este cel mai dureros din viața ei. Totuși, crede că tatăl ei trăiește printre noi.

”A fost șocantă. Tata este, pentru că eu consider că încă trăiește prin noi, prin copii, era un prieten foarte bun. Foarte cald, blând și cu simțul umorului, dar mucalit așa. Am moștenit de la el ochii și cred că chestia asta că sunt cu picioarele așa în realitate. Mi-ar fi plăcut să vină să mă vadă la un spectacol. Am tot insistat, dar nu s-a putut când îi spuneam eu să vină”, a declarat Laura Cosoi pentru emisiunea Teo Show.

Tatăl Laurei Cosoi a avut coronavirus, care i-a amplificat starea de sănătate și din cauză că avea diabet. Bărbatul a murit anul trecut, în noiembrie și avea 70 de ani. El presimțea că va fi răpus de nemilosul Covid19.

„De când am auzit de Covidul ăsta, tata mi-a spus: «eu o să mor de Covid !» Avea și diabet el. Eu m-am enervat, fiind și însărcinată, i-am închis telefonul. I-am zis: cum poți sa vorbești așa când eu sunt însărcinată? Nu te gândești și la mine? Plângeam întruna după ce închideam telefonul cu el, mă găsea Cosmin plângând. Mi se parea că este inconștient, indisciplinat. Stătea la curte și se tot întâlnea cu vecinii. Începusem să mă interesez deja de vaccin pentru el. Nu dădeam de medic de familie, era foarte complicat, el fiind în Iași. Apoi m-a sunat să-mi spună că are Covid, am avut un șoc. El, cu o săptămână înainte, fusese în spital internat pentru că diabeticii au un consult la un an, foarte complex.M-a sunat că analizele nu erau bune, diabetul își făcea de cap“a dezvăluit Laura Cosoi.

Actrița este supărată pe cadrele medicale, deoarece crede că nu au depus efortul necesar pentru a-l salva pe cel care a crescut-o.

„M-a sunat de la spital să-mi spună că el nu poate să respire și că nu vine nimeni la el. Nu se putea da jos din pat, că avea masca și a făcut o decompensare foarte urâtă. I-a scăzut saturația la 75 și a făcut atac de panică. Am sunat la medici și mi-au zis ca așa e protocolul, nu intrau decât de două ori pe zi la el! Tata suna și îmi spunea: ”ajută-mă că mor, nu pot să respir!” Atunci m-a sunat doctora și mi-a zis să caut un pat la ATI în țară, pentru că ei nu mai aveau.Nu am găsit pat la ATI, am găsit un pat pe secție la Matei Balș. Aici a stat o săptămână și nu i-au mai dat voie să vorbească la telefon. Era pe două surse de oxigen. El ducea o luptă să trăiască. Într-un final a suferit un stop cardio respirator. S-a întâmplat foarte repede. Mă gândesc că e bine că nu a suferit, totuși”, a mai explicat actrița.

Laura Cosoi este mamă a două fetițe

Laura Cosoi a născut al doilea copil. Prima poză cu fiica ei. Ce nume are - IMPACT

Laura Cosoi este căsătorită din 2015 cu Cosmin Curticăpean. Cei doi au împreună două fetițe. Una dintre ele a fost adusă pe lume anul trecut.Tot în cadrul emisiunii Teo Show, Laura Cosoi a mărturisit și cum a fost cucerită de soțul său.

Cine este sotul Laurei Cosoi

”Soțul meu a fost prietenul meu foarte bun, de la început, din 2003. La un moment dat vorbeam mai rar, pentru că eram în relații și eu și el și nu se cădea să stăm la discuții, dar întotdeauna a fost un om cu care eu m-am sfătuit când am avut probleme, tot timpul a fost acolo ca prieten. Și, deodată, după mulți ani ne-am văzut cu alți ochi, pur și simplu. A fost surprinzător pentru amândoi cumva (…) A devenit ceea ce mi-am dorit cel mai mult. Felul în care mă face să mă simt și felul în care mă iubește …Este un bărbat care știe să iubească”, a spus Laura Cosoi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: