Redactia.ro
Home » Monden » Ce bine arată Laura Cosoi după două nașteri! Cum s-a lăsat fotografiată GALERIE FOTO

Ce bine arată Laura Cosoi după două nașteri! Cum s-a lăsat fotografiată GALERIE FOTO

GALERIE FOTO (11) Ce bine arată Laura Cosoi după două nașteri!

Ce bine arată Laura Cosoi după două nașteri! Actrița este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Deși are doi copii, Laura Cosoi arată fascinant! Recent, blondina a avut parte de o ședință foto care a readus-o pe actriță în postura de femeia fatală. Imagini senzaționale cu fosta iubită a lui Smiley!

Ce bine arată Laura Cosoi după două nașteri! Cum s-a lăsat fotografiată GALERIE FOTO

Ce bine arată Laura Cosoi după două nașteri! Laura Cosoi se poate declara o femeie împlinită, având parte de o familie minunată. Visul ei de a-și construi o familie alături de bărbatul visurilor, i s-a îndeplinit, iar actrița este fericită alături de Cosmin Curticăpean, având două fetițe împreună. În ultimii ani, Laura s-a dedicat în întregime familiei sale, mai ales după ce a devenit mamă. Astfel, vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor, fiind activă doar pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Recent, Laura a acceptat să revină în postura de femeia fatală, iar cel care a ajutat-o a fost hairstylist-ul Adrian Perjovschi, împreună cu echipa sa. Actrița a intrat în pielea femeii fatale, pentru proiectul „Transformări radicale by Jovsky Studio‘, impresionând toată echipa cu frumusețea sa unică. În urmă cu câțiva ani, Laura Cosoi a fost considerată cea mai frumoasă femeie din România și se pare că acest lucru încă mai este valabil. Deși a avut două sarcini și a adus pe lume două fetițe, Laura Cosoi a avut grijă de trupul ei, dar mai ales de sănătatea sa în timpul sarcinilor.

Laura a declarat că a ținut o dietă pe durata celei de-a doua sarcini. Deși a trecut prin două naștere, actrița arată cât se poate de bine.„Nefiind o tipă pofticioasă, am putut să îmi ghidez propriul meniu. Am mâncat mult mai multe legume – și la Rita am mâncat, dar nu le-am tolerat atât de bine. Am mâncat și carne – la Rita am mâncat mai puțină. Am mâncat la fel de picant de fiecare dată. Sărat nu mănânc în general”, a spus Laura Cosoi.

Dieta pe care a ținut-o Laura Cosoi în timpul sarcinii

Laura Cosoi a scris pe blog-ul ei cum a reușit să se mențină slabă în timpul celei de-a doua sarcini, dându-le câteva sfaturi femeilor însărcinate și care vor să rămână la fel de frumoase. Conform acesteia, a introdus în alimentație 5 nutrienți, și anume acid folic, calciu, fier, zinc și fibre. În timpul sarcinii, Laura a mâncat doar lucruri care i-au făcut bine bebelușei, iar ea nu uita niciodată să ia vitaminele prescrise de medic. „Acidul folic l-am luat din portii generoase de broccoli, salata de varza, oua, spanac, naut, avocado si smoothie-uri din citrice, iar calciul din iaurt, branzeturi, salate din legume cu frunze verzi si laptel. Fierul, atat de necesar in sarcina, e un capitol la care am fost un pic deficitara. De altfel, e foarte greu de suplimentat doar prin alimentatie. Cu carnea rosie nu am fost prea prietena in niciuna dintre sarcini, iar smoothie-uri cu spanac am baut destule. Asa ca, la recomandarea medicului, am luat suplimente. Cantitatea de fibre necesara mi-am luat-o din cerealele de la micul dejun si multe legume si fructe, iar zincul din seminte, nuci, lactate si carne de curcan”, a explicat Laura Cosoi.

De asemenea, Laura Cosoi a menționat că a consumat fruncte și legume din surse sigure, fără pesticide, a mâncat alimente bogate în acizi grași Omega-3. Iar cel mai important lucru într-o sarcină, susține Laura, este acela de a nu mânca foarte mult și de a nu se consume mulți carbohidrați rafinați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: