Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea tatălui său. Ce i-a spus acesta înainte de a se stinge din viață

Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea tatălui său. Ce i-a spus acesta înainte de a se stinge din viață

Anul trecut, Laura Cosoi a avut parte de un moment care a marcat-o pentru întreaga viață: moartea tatălui. Bărbatul a plecat din această lume în luna noiembrie, după ce a pierdut lupta cu Covid-19. Iată ce i-a spus acesta fiicei sale, înainte de a se stinge din viață.

Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea tatălui său. Ce i-a spus acesta înainte de a se stinge din viață

Tatăl Laurei Cosoi avea 70 de ani când a murit și, pe  lângă nemilosul coronavirus, suferea și de diabet. Bărbatul a presimțit că va fi răpus de Covid-19 și i-a împărtășit acest lucru fiicei sale, informează Wowbiz.ro

Laura Cosoi, în doliu! Tatăl ei a pierdut lupta cu COVID-19

Când tatăl său i-a spus că ar putea muri de coronavirus, Laura Cosoi a mărturisit că s-a simțit puțin deranjată de acest lucru, deoarece era însărcinată și trebuia să fie precaută cu stările sale. Ceea ce părea invitabil s-a produs, iar Laura Cosoi a început să-i caute tatălui vaccin, dar în zadar.

„De când am auzit de Covidul ăsta, tata mi-a spus: «eu o să mor de Covid !» Avea și diabet el. Eu m-am enervat, fiind și însărcinată, i-am închis telefonul. I-am zis: cum poți sa vorbești așa când eu sunt însărcinată? Nu te gândești și la mine? Plângeam întruna după ce închideam telefonul cu el, mă găsea Cosmin plângând. Mi se parea că este inconștient, indisciplinat. Stătea la curte și se tot întâlnea cu vecinii. Începusem să mă interesez deja de vaccin pentru el. Nu dădeam de medic de familie, era foarte complicat, el fiind în Iași. Apoi m-a sunat să-mi spună că are Covid, am avut un șoc. El, cu o săptămână înainte, fusese în spital internat pentru că diabeticii au un consult la un an, foarte complex.M-a sunat că analizele nu erau bune, diabetul își făcea de cap“, a dezvăluit Laura Cosoi.

Laura Cosoi: ”Ajută-mă că mor, nu pot să respir!”

Laura Cosoi acuză cadrele medicale de neglijență asupra tatălui său. În ultimele clipe din viață, bărbatul s-a confruntat cu stări dificile. În cele din urmă, a suferit un stop cardio-respirator.

„M-a sunat de la spital să-mi spună că el nu poate să respire și că nu vine nimeni la el. Nu se putea da jos din pat, că avea masca și a făcut o decompensare foarte urâtă. I-a scăzut saturația la 75 și a făcut atac de panică. Am sunat la medici și mi-au zis ca așa e protocolul, nu intrau decât de două ori pe zi la el! Tata suna și îmi spunea: ”ajută-mă că mor, nu pot să respir!” Atunci m-a sunat doctora și mi-a zis să caut un pat la ATI în țară, pentru că ei nu mai aveau.Nu am găsit pat la ATI, am găsit un pat pe secție la Matei Balș. Aici a stat o săptămână și nu i-au mai dat voie să vorbească la telefon. Era pe două surse de oxigen. El ducea o luptă să trăiască. Într-un final a suferit un stop cardio respirator. S-a întâmplat foarte repede. Mă gândesc că e bine că nu a suferit, totuși”, a adăugat Laura Cosoi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: