Redactia.ro
Home » Monden » Smiley și-a adus aminte de fosta iubire. Artistul a vorbit despre Laura Cosoi

Smiley și-a adus aminte de fosta iubire. Artistul a vorbit despre Laura Cosoi

GALERIE FOTO (4) Smiley și-a adus aminte de fosta iubire.

Smiley și-a adus aminte de fosta iubire. Artistul și-a întemeiat o familie alături de Gina Pistol, dar în trecut a trăit o poveste de iubire alături de Laura Cosoi. Cei doi au fost la un pas de a a-și uni destinele, dar într-un final au decis să meargă pe drumuri separate. Recent, Smiley și-a adus aminte defosta iubire.

Smiley și-a adus aminte de fosta iubire. Artistul a vorbit despre Laura Cosoi

Smiley și-a adus aminte de fosta iubire. De mai bine de trei ani, Smiley și Gina Pistol trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, iar în luna martie au devenit pentru prima oară părinți. Ca și fostul partener, Laura Cosoi și-a întemeiat și ea o familie fericită, având două fetițe minunate. Laura Cosoi și Smiley au trăit o iubire intensă, dar relația lor s-a terminat în urmă cu câțiva ani, deși mulți se așteptau ca cei doi să se căsătorească. Recent, artistul și-a adus aminte de fosta iubire în emisiunea „Superstar” de la Pro TV. Smiley a fost uimit când pe scenă a urcat o concurentă ce semăna foarte mult cu Laura. „Da, semăna un pic cu Laura, dar nu atât de tare. Cu Laura Cosoi”, a spus Smiley.

Imediat, Raluka a intervenit și a continuat discuția: „Mi se părea că are direct fața Laurei când era ea mai mică”. De asemenea, Carla’s Dreams a intrat și el în discuție, sugerând că o știe foarte bine pe Laura. „Eu o știu pe Laura Cosoi. Adică știu cine e. Îmi pare foarte exemplară Laura Cosoi mie”.

Ei bine, replica artistului a șocat pe toată lumea. „E o femeie mișto. Recunosc, am gusturi bune la femei. Sunt eu dobitoc pe alocuri, dar asta e…”, a mai zis Smiley.

Laura Cosoi, despre relația cu Smiley

Laura Cosoi și Smiley s-au cunoscut în 2007, în cadrul serialului„Cu un pas înainte”, difuzat de PRO TV, acolo unde erau și colegi. În 2012, după o relație de mai bine de cinci ani, au decis să meargă pe drumuri separate. Atât actrița, cât și Smiley au păstrat discreția cu privire la motivele despărțirii. Ulterior, blondina a vorbit despre relația cu celebrul artist, dar și despre despărțirea lor. „Noi am fost atunci foarte iubiţi ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărţit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greşită sau că a scris ceva urât despre noi, că nu avea ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înşelat. Deci nu pot spune că ne-a dăunat în vreun fel. „Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical, s-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum.”, a declarat Laura Cosoi.

Cu toate astea, Laura și Smiley au rămas în relații bune. Vedeta a declarat că l-a felicitat pe artist după ce a aflat că va deveni tătic. „Da, l-am felicitat. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun”, a povestit Laura Cosoi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: