Redactia.ro
Home » Monden » Bunica Laurei Cosoi a dat din casă! Detalii neștiute despre relația actriței cu Smiley

Bunica Laurei Cosoi a dat din casă! Detalii neștiute despre relația actriței cu Smiley

Bunica Laurei Cosoi a dat din casă! Detalii neștiute despre relația actriței cu Smiley

Bunica Laurei Cosoi a dat din casă! Aceasta a oferit detalii despre relația pe crae actrița a avut-o cu Smiley în trecut. 

Bunica Laurei Cosoi a dat din casă! Detalii neștiute despre relația actriței cu Smiley

Bunica Laurei Cosoi a dat din casă! Femeia a vorbit recent despre relația pe care nepoata ei a avut-o ani de zile cu Smiley. Potrivit spuselor ei, lucrurile dintre ei s-ar fi deteriorat, după ce actrița i-ar fi vorbit cântărețului despre căsătorie. El nu ar fi vrut să se însoare, iar Laura nu ar fi acceptat să mai trăiască așa, pentru că nu ar fi fost creștinește.

Laura Cosoi și Smiley au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. În prezent, cei doi au alte relații frumoase, ea cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, iar el cu iubita lui, Gina Pistol. Amândoi și-au refăcut astfel viața și au niște copii superbi.

”L-am cunoscut pe Smiley la noi pe terasă, am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei, când i-a zis să se căsătorească, nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie, și să rămână așa”, a declarat bunica Laurei Cosoi, potrivit spuselor lui Cristi Brancu.

La acea vreme, Laura Cosoi i-ar fi explicat că nu e normal să continuie astfel relație, fără să fie căsătoriți, doar pentru că el nu dorea atunci să se însoare. Ba mai mult, bunica actriței a susținut că artistul ar fi ținut atunci foarte mult „la publicitate și bani’.

„Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!”, ar mai fi spus femeia.

De ce nu a vrut Smiley să se căsătorească cu Laura Cosoi

Smiley se poate considera un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Iubita sa, Gina Pistol a adus pe lume o fetiță minunată, în urmă cu câteva zile, făcându-ul pe artist, cel mai fericit tătic.

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de aproape patru ani, devenind părinții unei fetițe pe care o așteptau cu nerăbdare. Cu toate că cei doi se înțeleg foarte bine, fanii lor nu înțeleg de ce Smiley nu face pasul cel mai important într-o relație, și anume să o ceară de soție pe frumoasa blondină. Se pare că artistul este cel care nu dorește să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Smiley nu crede în căsătorie și nu-și dorește să facă acest pas. Acesta fiind și motivul pentru care, Laura Cosoi l-ar fi părăsit pe artist. În trecut, cei doi au trăit o poveste de dragoste ca-n filme, dar din cauza faptului că Smiley nu și-a dorit să facă nunta, actrița l-a părăsit. Despre acest lucru a vorbit chiar bunica Laurei Cosoi, înainte de a-și vedea nepoata îmbrăcată în mireasă.

“L-am cunoscut pe Smiley, aici, la noi pe terasa. Am stat de vorba cu el si mi-a placut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei cand a zis hai sa ne casatorim nu mi-au placut insa. A zis ca el nu se insoara, adica nu face casatorie si sa ramana asa. Laura a zis ca nu e crestineste sa ramana o viata asa, pana cand el o sa vrea sa faca o casatorie. Si apoi, Smiley tinea foarte mult la publicitate si la bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogati artisti. E locul intai printre ei. Sa ii fie de bine!”, a spus bunica Laurei Cosoi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: