Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi și soțul ei au ales naşii pentru cel de-al 3-lea copil. E o mare surpriză!

Laura Cosoi și soțul ei au ales naşii pentru cel de-al 3-lea copil. E o mare surpriză!

laura coosi familie

Laura Cosoi și soțul ei vor deveni părinţi pentru a 3-a oară. Cuplul aşteaptă o fetiţă. Actriţa a dezvăluit că este pe ultima sută de metri cu pregătirile și abia așteaptă să-și strângă fetița în brațe.

De asemenea, fosta iubită a lui Smiley a mai spus că ea şi soţul ei au ales deja naşii de botez.

Perechea de naşi de la cununia religioasă

Laura Cosoi a mărturisit că micuța va fi creștinată de aceeași părinți spirituali pe care ea și soțul ei i-au avut atunci când s-au căsătorit. Micuţa urmează să se nască peste o lună.

Nașii copiilor sunt aceiași de la început. Adică nu am mers pe varianta din copilăria noastră, în care nașii erau diferiți la copii, ci vom merge tot pe Cristina și Claudiu.

Sunt nașii care ne-au cununat pe noi, prietenii noștri de la Târgu Mureș, care le-au botezat atât pe Rita, cât și pe Vera, iar acum, pe cea de-a treia minune.

Botezul va fi la vară și cam atât, dar da, noi păstrăm această tradiție, vrem să rămână aceeași biserică, nașii, să nu fie povești diferite, așa am simțit că s-ar cădea”, a spus Laura Cosoi pentru viva.ro.

Sarcina Laurei a fost „lină”

Laura Cosoi a început deja pregătirile pentru momentul când va aduce pe lume cel de-al treilea copil.

De data asta, lucrurile au fost absolut line, complet și super în completarea poveștii mele de iubire cu Cosmin, dar și a relației cu fetele, și e un copil extraordinar de dorit.

Amândoi am dorit foarte tare să vină pe lume această minune și am știut că va fi fetiță. Încă dinainte de a rămâne însărcinată, i-am spus lui Cosmin: „Vezi că va fi tot fetiță!, deci nu e ca și cum ne așteptam să fie băiat.

Am simțit că va fi și când am fost la ecografia de primul trimestru, la morfologie, și când se vedea practic sexul copilului, i-am zis lui Cosmin: „E fetiță.

Voi avea un pătuț care va fi lângă patul meu și voi alăpta, deci, în primele luni de viață, cu siguranță va sta cu noi în cameră și voi folosi, evident, aceleași lucruri pe care le-am avut la Vera, pentru că nici nu au apucat să se răcească bine, cum ar veni, adică abia le-am împachetat și trebuie să le scoatem iarăși. În iunie nasc”, a mai afirmat Laura Cosoi pentru sursa amintită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: