Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi a dezvăluit de ce i-a lăsat o „inimioară” lui Smiley la 10 ani de la destrămarea cuplului

Laura Cosoi a dezvăluit de ce i-a lăsat o „inimioară” lui Smiley la 10 ani de la destrămarea cuplului

laura cosoi-smiley

Laura Cosoi şi Smiley au rămas buni prieteni, chiar dacă, în urma relaţiei de iubire, s-au despărţit deja de 10 ani. Cei doi sunt fericiţi acum alături de alţi parteneri, dar asta nu-i impiedică, desigur, să comunice în calitate de amici.

Recent, o „inimioară” pe care Laura i-a lăsat-o lui Smiley într-un comentariu, la poza artistului cu fetiţa lui, a stârnit controverse în Social Media.

Laura Cosoi, mirată de reacţia oamenilor

Actriţa și-a exprimat public părerea despre reacția internauților. Actrița a explicat că i se pare normal ca doi oameni adulți, așezați la casele lor, să aibă o relație civilizată, de comunicare.

„Mi se pare așa și ciudat, pentru că au trecut atât de mulți ani, practic vorbim despre o altă viață, o viață de demult. Nu știu, interesul chiar nu îl înțeleg, însă e important, când doi oameni sunt adulți, la casele lor, să aibă o relație frumoasă, civilizată, de nu știu, de comunicare, până la urmă”, a declarat Laura Cosoi pentru unica.ro.

Laura a adăugat că ea şi Smiley s-au respectat întotdeauna, şi în timpul relaţiei de iubire, dar şi după despărţire.

L-a felicitat când a devenit tată

Noi am fost atunci foarte iubiți ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărțit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greșită sau că a scris ceva urât despre noi, că nu avea ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înșelat”, a zis actriţa.

Laura Cosoi și Smiley au rămas în relații civilizată, iar asta s-a demonstrat şi când că ea l-a felicitat pe el când artistul a aflat că urma să devină tată.

Femeia a mai povestit chiar că i-a felicitat pe artist și pe Gina Pistol, atunci când a aflat că vor deveni părinți pentru prima oară: „Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun”.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: