Redactia.ro
Home » Monden » Laura Giurcanu, înșelată de logodnicul ei. Vedeta a izbucnit în lacrimi: ”Mi-a frânt inima”

Laura Giurcanu, înșelată de logodnicul ei. Vedeta a izbucnit în lacrimi: ”Mi-a frânt inima”

GALERIE FOTO (3) Laura Giurcanu, înșelată de logodnicul ei.

Laura Giurcanu, înșelată de logodnicul ei. Influencerița Laura Giurcanu trece prin momente dificile. Blondina a postat un clip video pe Instagram în care le mărturisește fanilor săi că a fost înșelată de iubitul ei. Cu lacrimi în ochi, vedeta a făcut dezvăluiri surprinzătoare!

Laura Giurcanu, înșelată de logodnicul ei. Vedeta a izbucnit în lacrimi: ”Mi-a frânt inima”

Laura Giurcanu, înșelată de logodnicul ei. Influencerița a trăiește cea mai dificilă perioadă din viața sa. Deși fanii se așteptau ca Laura Giurcanu va păși spre altar îmbrăcată în rochie de mireasă, vedeta le-a dat o veste șocantă. Recent, Laura nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față, pe Instagram. Celebra influencerița și-a făcut relația publică, iar acum a fost nevoită să anunțe motivul despărțirii. Laura a spus că a fost înșelată de logodnicul ei, Cezar.

Cei doi erau împreună de mult timp, iar fanii acesteia au fost fericiți atunci când au aflat că a fost cerută în căsătorie. Chiar dacă pe rețelele de socializare cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată, inevitabilul s-a produs. Laura a mărturisit cu lacrimi în ochi că, cu câteva zile în urmă, a primit o imagine cu logodnicul ei, aflat în ipostaze incendiare alături de o altă femeie. Vedeta a declarat că era conștientă de faptul că relația lor nu era tocmai roz în ultima perioadă și ajunsese să fie toxică.

Laura Giurcanu a luat decizia de a se despărțit de iubitul ei, alături de care locuia, iar fanii au vrut să afle motivul separării. Influencerița a primit mii de mesaje în mediul online, motiv pentru care a luat decizia de a spune chiar ea de ce s-au despărțit. ”Am văzut o poză, o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima și poza aia circulă, poza aia există și poza aia va rămâne. Nu spun că am fost perfectă, nu spun că relația noastră era perfectă, însă cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor”, a povestit Laura Giurcanu.

Laura Giurcanu a fost inselata de iubitul ei

Vizibil emoționată, Laura a mai spus că a deranjat-o foarte mult faptul că a fost înșelată în public. Mai mult, aceasta a spus că a fost trădată la câțiva metri de ea, în timp ce vloggerița se afla în camera de hotel.

Laura Giurcanu s-a despărțit de logodnicul ei

Cezar a cerut-o în căsătorie pe Laura în 2019, iar cei doi locuiau de mult timp împreună. Pe contul său de socializare, Laura a anunțat despărțirea de partenenerul ei, șocându-i pe internauți. „Îmi tot bat capul cu textul ăsta, dar adevărul este că nu există mod ușor de a scrie ceva în direcția asta. Relația în care eram de câțiva ani s-a terminat. Singurul lucru pe care am să-l spun este că e o schimbare mare pe care voi învăța să o gestionez și fructific și că vine în sincron cu o altă schimbare importanță pe plan profesional. Schimbarea e bună. Nu e tipul meu clasic de „anunț’, însă dacă am fost deschisă cu aspecte ale relației, este corect ca această informație să fie cunoscută tuturor. Să aveți un weekend frumos!’, a scris Laura Giurcanu pe Instagram în urmă cu câteva zile.

Laura si iubitul ei

Cu toate astea, Laura este optimistă și este sigură că va trece cu bine peste aceste momente. „Când treci prin momente grele începi să te miști diferit, ochii tăi au un mod neobișnuit de a captura momentele. Dar viața nu se va termina, soarele va răsări și zilele vor trece una după alta. Vă mulțumesc pentru iubire. Scrisul ajută foarte mult și pentru mine e ca terapia, așa că îmi voi distribui gândurile mai des. De obicei trec singură prin tot, tind să mă închid în mine. O să încerc o nouă perspectivă, având în vedere că toți am experimentat acea despărțire care îți lasă o durere în piept. Nu voi fi niciodată aceeași după ultimele zile, dar poate asta este un lucru bun’, a mai scris vedeta în mediul online

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: