Redactia.ro
Home » TV » Cum arăta Laura Giurcanu înainte să devină cunoscută. FOTO

Cum arăta Laura Giurcanu înainte să devină cunoscută. FOTO

GALERIE FOTO (4) Laura Giurcanu

Laura Giurcanu este o figură cunoscută în lumea mondenă, fiind un influencer cu un cont de Instagram de un milion de urmăritori, dar puțini știu cu ce se ocupa aceasta înainte de a fi model sau de a se ocupa de YouTube. Iată ce a făcut aceasta timp de șapte ani.

Laura Giurcanu a făcut sport de performanță timp de șapte ani

Laura Giurcanu este un model cunoscut și a apărut pe coperțile mai multor reviste de top, dar aceasta nu și-a dorit dintotdeauna să fie manechin. Astfel, atunci când era mică, Laura Giurcanu dorea să aibă o altă meserie în fiecare săptămână, după cum povestește chiar ea.

Ea a ajuns să facă sport de performanță timp de șapte ani, mai exact Laura Giurcanu a făcut atletism, după ce a văzut o reclamă cu o atletă.

Totuși, după acest interval de timp, Laura Giurcanu a renunțat și a început să se ocupe de rețelele de socializare. Acum, ea este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din țară, având aproape un milion de urmăritori pe Instagram. Modelul are și un cont de YouTube cu aproape 400.000 de abonați.

Cum a devenit faimoasă Laura Giurcanu

„Aveam un vis pe săptămână. Am trecut prin toate. Toți voiam să fim astronauți. Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism. Era o poză cu o atletă și era o reclamă la un brand de sport. Am zis că vreau și eu să fiu așa. Am făcut sport de performanță 7 ani. Până la urmă nu am ajuns pe nicio clădire prin atletism, dar după aceea am ajuns pe clădiri și prin reclame, dar altfel. Nu am ajuns eu atletă, dar în poze dau foarte bine”, a povestit Laura Giurcanu.

Laura Giurcanu a devenit faimoasă după ce a câștigat a doua ediție a emisiunii ”Next Top Model by Cătălin Botezatu”, la vârsta de doar 14 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: