Redactia.ro
Home » Monden » Laura Giurcanu, reacție acidă după ce Andreea Tonciu a presupus că ar avea o idilă cu un alt concurent de la „Survivor”. „Ești o certăreață profesionistă…”

Laura Giurcanu, reacție acidă după ce Andreea Tonciu a presupus că ar avea o idilă cu un alt concurent de la „Survivor”. „Ești o certăreață profesionistă…”

GALERIE FOTO (2)

Nici bine nu a început „Survivor România”, că între concurenți deja au apărut primele conflicte. De data aceasta, Laura Giurcanu și Andreea Tonciu au avut un schimb de replici acide, care vor naște tensiuni în echipa Faimoșilor. După ce fosta câștigătoare „Next Top Model”a fost acuzată că ar avea o idilă cu unul dintre colegii săi, reacția a fost una pe măsură.

Laura Giurcanu, reacție acidă după ce Andreea Tonciu a presupus că ar avea o idilă cu un alt concurent de la „Survivor”

În urmă cu o săptămână, ediția „Survivor” s-a încheiat cu un cadru care i-a lăsat cu multe întrebări pe spectatori. Laura Giurcanu și un alt concurent au fost surprinși în timp ce se relaxau în apă, iar Andreea Tonciu a comentat negativ întreaga situație. Vedeta a fost de părere că între cei doi s-ar putea naște o idilă, lucru neacceptabil, mai ales în condițiile în care modelul ar avea o relație deja acasă.

Cum nu se sfiește să spună ce gândește, Andreea și-a făcut auzită părerea, iar acest lucru a deranjat-o teribil pe Laura.

Dacă vedea bărbatul meu imagini așa cu mine….Păi venea direct aici în Republica Dominicană, mă lua pe sus”, a declarat Andreea Tonciu în ediția de duminică, 23 ianuarie. „Vi se pare normal să ai acasă iubit și să stai 3, 4 ore cu alt bărbat așa în apă?! Mie mi se pare aberant să ai iubit și să stai în apă cu un băiat”, a spus Andreea Tonciu.

Deoarece nu a vrut ca această discuție să nască zvonuri nefondate, Laura Giurcanu a reacționat imediat și a clarificat totul. Modelul a explicat că este liberă să-și petreacă timpul alături de oricare dintre ceilalți concurenți, fără ca acest lucru să însemne neapărat o idilă. Mai mult, a dorit să stabilească că viața sa privată nu privește pe nimeni, în special pe Andreea Tonciu, care a tras imediat concluzii negative.

E treaba mea ce fac. Nu știi nimic despre iubirea mea. Pot să stau cu oricine de aici și să nu fie nicio problemă, să nu fie nimic mai mult. Așa sunt eu. Eu pot să stau și cu Radu și Emil și cu TJ și cu CRBL și cu cine vreau eu. Nu ar trebui să fie problema nimănui’, i-a răspuns Laura.

Andreea Tonciu a reacționat pe măsură după replica Laurei

Laura Giurcanu nu s-a oprit aici cu explicațiile, ci s-a luat și de reputația Andreei Tonciu. A ținut să sublinieze faptul că vedeta este cunoscută pentru abilitatea sa de a purta discuții în contradictoriu, situație în care refuză să fie pusă.

Tu ești o certăreață profesionistă și eu nu vreau să continuăm, doar din punctul ăsta de vedere.”, a continuat modelul.

Cum era de așteptat, Andreea nu a lăsat lucrurile așa, ci a încheiat conversația printr-o amenințare. I-a clarificat Laurei că este capabilă de mult mai mult, mai ales atunci când vine vorba de ceartă și de situații tensionate.

Fata mea, nu intra în gura mea!’ a amenințat-o și Tonciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: