Redactia.ro
Home » Monden » Laura Giurcanu s-a împăcat cu fostul iubit? Cum au fost surprinși cei doi

Laura Giurcanu s-a împăcat cu fostul iubit? Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (3) Laura Giurcanu s-a împăcat cu fostul iubit

Laura Giurcanu s-a împăcat cu fostul iubit? În urmă cu câteva săptămâni, vedeta își șoca fanii după ce anunța că s-a despărțit de iubitul ei, pe care îl acuza de infidelitate. Ei bine, se pare că influencerița s-a răzgândit și pare că s-a împăcat cu Cezar. Sau cel puțin asta denotă noua imagine cu cei doi.

Laura Giurcanu s-a împăcat cu fostul iubit? Cum au fost surprinși cei doi

Laura Giurcanu s-a împăcat cu fostul iubit? Laura Giurcanu anunța în urmă cu doar câteva săptămâni că relația cu Cezar a ajuns la final. Vedeta a postat un clip video pe rețelele de socializare în care apărea cu ochii în lacrimi. Vedeta a declarat că relația ei nu mai funcționa de mult timp și că în cele din urmă a descoperit că a fost înșelată. Extrem de dezamăgită de Cezar, Laura a decis să pună punct relației.

Ei bine, se pare că lucrurile s-au schimbat, iar zâmbetul i-a revenit Laurei. Internauții au observat că cei doi se urmăresc, din nou, pe rețelele de socializare, postând și câteva imagini din același loc. Laura se află în vacanță alături de câțiva prieteni, printre care se numără și fostul iubit, Cezar. Mai mult,tânărul a postat pe Instagram o imagine în care apare Laura, iar internauții sunt de părere că cei doi vor să se împace.

Imaginea postata de Cezar

Laura Giurcanu, despre despărțirea de fostul logodnic

Vloggerița le-a spus urmăritorilor din mediul online că trece printr-o perioadă grea și încă nu s-a vindecat de despărțirea de fostul logodnic. Laura le-a povestit fanilor săi care a fost motivul pentru care și Cezar au decis să se despartă. Tânărul ar fi înșelat-o, iar ea l-a prins. Blondina a recunoscut că lucrurile între ei nu mergeau tocmai bine în ultima perioadă, dar cu toate astea nu s-a așteptat să fie trădată de cel care a cerut-o de soție.

Laura Giurcanu era logodită cu Cezar din 2019, dar în urmă cu câteva săptămâni relația lor a ajuns la final. Vedeta a povestit că se afla în camera de hotel, iar Cezar ar fi înșelat-o la doar câțiva metri de ea. Aceasta a primit o imagine cu Cezar, aflat alături de o altă fată, șocând-o pe vloggeriță. „Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi.

Dar aceasta relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat…de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată. Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat.Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne. Voiam eu să vorbesc despre sata înainte de a devenit un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor”, a explicat Laura Giurcanu pe rețelele sociale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: