Redactia.ro
Home » Monden » Laura Giurcanu și TJ Miles, în război la Survivor. „Dragostea” dintre ei a dispărut

Laura Giurcanu și TJ Miles, în război la Survivor. „Dragostea” dintre ei a dispărut

„Survivor” reușește să scoată cele mai neașteptate reacții de la concurenți. Dacă până nu de mult se credea că între Laura Giurcanu și TJ Miles există o poveste de dragoste, iată că relația lor nu mai este atât de apropiată pe cât se credea. Cei doi și-au spus cuvinte grele, ceea ce înseamnă că și prietenia a ajuns la final.

Laura Giurcanu și TJ Miles, în război la Survivor. „Dragostea” dintre ei a dispărut

Toate acestea au fost dezvăluite duminică, când Laura a fost foarte supărată după ce a realizat că trebuie să doarmă lângă TJ. Un lucru neobișnuit, mai ales că la începutul competiției cei doi erau parcă de nedespărțit și erau mai mereu împreună.

„Nu-mi convine, dar nu am unde să dorm în altă parte”, a fost reacția Laurei Giurcanu.

Nici TJ nu pare că o mai suportă pe Laura, ba chiar a mărturisit că nu-i mai poate fi prieten. A mers atât de departe încât a dezvălui că îl enervează și că nu mai poate continua să stea în jurul său.

„Știu că este o fată toxică, dar am ținut-o așa, controlată, fără să mă enerveze. Acum, a început să mă enerveze și să mă streseze, nu mai am răbdare să fiu prietenul ei”, a spus și vloggerul.

Dacă a fost sau nu o poveste de dragoste între cei doi, acest lucru nu a fost confirmat niciodată, însă nici colegii lor nu au văzut cu ochi buni apropierea dintre ei. Prima care și-a manifestat dezacordul a fost Andreea Tonciu, iar ulterior vedeta a fost urmată de Sebastian Chitoșcă.

„Sunt de altă părere. A avut dreptate, n-a avut dreptate, e părerea ei. O relație de dragoste într-o competiție afectează echipa. În momentul în care ăia doi amoroși nu se mai înțeleg sunt afectați și nu mai dau același randament. Poate, într-o seară, în loc să se culce unul pe o parte și altul pe cealaltă parte se strâng mai mult în brațe și se face 3-4 dimineața. Te trezești la ora 7 debusolat puțin. Când vii la o muncă, faci o muncă și te axezi pe aia. Nu ai venit la Din dragoste”, a spus Sebastian Chitoșcă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: