Redactia.ro
Home » Monden » Laura Lavric face destăinuiri dureroase despre moartea lui Benone Sinulescu. Înainte să-și dea ultima suflare, a primit un dar terifiant

Laura Lavric face destăinuiri dureroase despre moartea lui Benone Sinulescu. Înainte să-și dea ultima suflare, a primit un dar terifiant

Îndrăgitul artist Benone Sinulescu a încetat din viață în data de 18 noiembrie 2021, iar apropiații săi încercă cu greu să accepte ideea că bunul lor prieten nu mai este printre noi. Soția cântărețului a făcut tristul anunț în decursul zilei de ieri, iar de atunci toți cei care l-au îndrăgit și-au exprimat durerea și regretul pricinuite de această pierdere. Printre aceștia se numără și Laura Lavric, care a povestit cum puțin timp în urmă colegul său de scenă a primit un dar de-a dreptul tulburător.

Nea Beni, după cum l-au alintat toți cei care l-au îndrăgit și iubit, a fost unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică folclorică din România. Pe lângă talentul său muzical, s-a remarcat pentru personalitatea sa mereu veselă și energia pozitivă pe care o emana. Mereu pus pe glume, pregătit să vadă doar partea frumoasă a vieții, și-a câștigat locul în inimile publicului și a colegilor săi de scenă.

Laura Lavric face destăinuiri dureroase despre moartea lui Benone Sinulescu

Vestea morții sale a provocat multă durere celor care l-au îndrăgit, iar prietenii și apropiații săi încearcă cu greu să-și revină și să accepte această situație. Laura Lavric a povestit una dintre cele mai recente discuții ale sale cu domnul Sinulescu, iar ceea ce i-a mărturisit artistul este de-a dreptul șocant.

Cu puțin timp înainte ca inima cântărețului să înceteze să mai bată, a primit un dar neobișnuit din partea unei cunoștințe. Este vorba despre un loc de veci, gest pe care Benone Sinulescu a refuzat să îl accepte.

Laura Lavric a mai mărturisit că în ultima perioadă conversațiile sale cu cântărețul au fost tot mai rare. Știa că are probleme de sănătate, așa că a preferat să-i ofere liniștea de care avea nevoia. Nici prin gând nu i-a trecut că pneumonia de care suferea va avea repercusiuni atât de grave, iar moartea prietenului său a lăsat-o pur și simplu fără cuvinte.

„Ultima dată mi-a spus că cineva a vrut să îi facă cadou un loc de veci. Râdea și spunea: ‘Să știi că nu m-am dus, pentru că îmi era frică. Nu m-am dus să văd locul de veci’.

Când am aflat că e bolnav, am sunat și nu mi-a mai răspuns la telefon. Atunci eu am lăsat așa. Am crezut că poate primesc o veste bună. Astăzi mă gândeam să îl sun pe impresar. Era vesel, avea o energie fantastică. Nu-mi găsesc cuvintele. Îmi pare foarte rău.”, a spus Laura Lavric.

Mesajul îndurerat al Laurei Lavric pentru familia lui Benone Sinulescu

Deoarece l-a iubit foarte mult pe Benone Sinulescu, artista a avut un ultim mesaj de transmis în memoria acestuia. Regretele pot fi cu greu exprimate, iar ea îl va purta în inima sa până la sfârșitul vieții.

„Îmi pare foarte, foarte rău. Condoleanțe familiei! Am fost sunată pur și simplu cu surpriza asta îngrozitoare.

Să te ierte Dumnezeu și să te așeze la locul cuvenit pentru faptele frumoase pe care le-ai făcut pe pământ și pentru repertoriile pe care le-ai lăsat moștenire generațiilor care urmează.”, a încheiat cântăreața de muzică folclorică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: