Redactia.ro
Home » Știri » Laura Vass a ajuns de urgență la spital. Ce mesaj a transmis artista direct din ambulanță

Laura Vass a ajuns de urgență la spital. Ce mesaj a transmis artista direct din ambulanță

GALERIE FOTO (3) Laura Vass. Sursă foto: Instagram

Laura Vass a provocat o adevărată neliniște printre fanii săi! Celebra cântăreață de manele a fost nevoită să ajungă de urgență la spital, iar mesajul ei transmis direct din ambulanță pe rețelele de socializare a stârnit îngrijorare printre urmăritorii săi. În fața unor momente dificile, Laura Vass a ales să împărtășească cu sinceritate motivele care au dus la această situație delicată.

Deși a fost mereu discretă în ceea ce privește aspectele personale, artista a decis să se deschidă și să le ofere fanilor o mică informație din viața sa privată. Chiar dacă se confruntă cu aceste dificultăți de aproximativ doi ani, Laura Vass a preferat să își păstreze suferința departe de ochii publicului. Cu toate acestea, recent, situația a impus o urgență și vedeta a fost nevoită să ducă mama sa la spital.

De ce a ajuns la spital

Într-o postare pe rețelele de socializare, Laura Vass a distribuit o imagine chiar din ambulanță, fără să ofere detalii despre natura exactă a problemelor de sănătate ale mamei sale. Cu toate acestea, a menționat că este vorba despre afecțiuni cronice, din cauza cărora mama sa locuiește cu ea de ceva timp.

„Iar la spital, cu mama. De mulți ani de zile mama mea locuiește cu mine și am grijă de ea din toate punctele de vedere. Nu am vorbit în mod public despre asta din motive de respect și profesionalism față de voi. Doar că acum consider să aflați acest aspect din viața mea personală, pentru că mă întrebați mereu tot felul de lucruri, la care v-am răspuns întotdeauna, dar sumar”, a dezvăluit Laura Vass.

Ce a postat Laura Vass. Sursă foto: Instagram
Ce a postat Laura Vass. Sursă foto: Instagram

De-a lungul timpului, mama sa a reușit să își mențină starea de sănătate sub control. Cu toate acestea, într-un moment de cumpănă, starea ei s-a deteriorat și Laura Vass a simțit că trebuie să intervină. Chiar dacă a preferat să își protejeze intimitatea și să nu ofere detalii despre povestea lor de familie, Laura Vass a găsit forța și timpul necesar pentru a o îngriji pe femeia care i-a dat viață.

După ce și-a exprimat sentimentele și a oferit o mică lumină asupra situației sale personale, Laura Vass a menționat că ar putea să revină asupra subiectului în viitor, mai ales că starea mamei sale continuă să se înrăutățească odată cu trecerea timpului. Astfel, fanii își pot aștepta cu speranță și compasiune posibilele actualizări și împărtășiri din viața artistei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: