Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Duță a ajuns pe mâna medicilor. Artistul va suferi o intervenție chirurgicală

Laurențiu Duță a ajuns pe mâna medicilor. Artistul va suferi o intervenție chirurgicală

GALERIE FOTO (3) Laurențiu Duță a ajuns pe mâna medicilor.

Laurențiu Duță a ajuns pe mâna medicilor. Unul dintre membrii trupei 3 Sud Est va suferi o intervenție chirurgicală. Laurențiu Duță le-a spus fanilor că va avea loc o schimbare în viața sa. Ce se întâmplă cu artistul?

Laurențiu Duță a ajuns pe mâna medicilor. Artistul va suferi o intervenție chirurgicală

Laurențiu Duță a ajuns pe mâna medicilor. Unul dintre membrii trupei 3 Sud Est va suferi o intervenție chirurgicală, îngrijorându-i pe fanii săi. Laurențiu Duță le-a transmis internauților că va fi supus unei intervenții chirurgicale, dar nu este vorba despre o probleme de sănătate.

Conform artistului, este vorba despre o operație estetică mai degrabă. Laurențiu Duță își va face implant de păr. Solistul trupei 3 Sud Est consideră că are probleme cu căderea părului, iar din acest motiv a ales să se lase pe mâinile specialiștilor să-și facă o astfel de intervenție.”Am venit pentru un tratament de implant de păr și am petrecut o zi plăcută alături de o echipă de profesioniști. Mulțumesc, medicilor și întregului personal”, a spus Laurențiu Duță pe pagina sa de Instagram.

Laurențiu Duță a fost infectat cu noul coronavirus

După ce Mihai Budeanu a fost infectat cu noul coronavirus, având o versiune gravă a virusului. Artistul a fost internat în spital, unde a luptat pentru a se însănătoși. Din fericire, Mihai s-a întors sănătos la familia sa. Colegul său, Laurențiu Duță nu a scăpat nici el de virusul COVID-19. Artistul a contactat si el virusul, dar simptomele nu au fost grave, izolându-se la domiciliu. Laurențiu și Viorel, au trăit momente cumplite în perioada în care colegul lor a fost internat în spital în stare gravă. După ce a învins virusul, cei doi i-au fost alături lui Mihai Budeanu în momentul în care solistul și-a pierdut mama. „Am trecut prin COVID. Astăzi este prima zi în care am ieșit din casă, după perioada de izolare. Din fericire, am avut o formă destul de ușoară, în afara unor accese de tuse chinuitoare, care au durat vreo 10 zile, n-am avut alte simptome”, a declarat Laurențiu Duță.

Artistul a spus că primise doza de vaccn din AstraZeneca și în aproximativ o lună va primi și rapelul. „Susțin vaccinarea, ba mai mult, cred pe mine m-a ajutat faptul că eram vaccinat cu prima doză în momentul în care m-am îmbolnăvit. M-am vaccinat cu AstaZeneca, iar rapelul îl am programat pe 11 mai. Am amânat puțin, dar o să merg până la capăt”, a mai spus Laurențiu Duță.

Trupa 3Sud Est s-a despărțit în urmă cu mulți ani, dar în 2014 cei trei băieți s-au reunit. Aceștia au spus la acea vreme care a fost motivul separării. „Când ne-am separat, am luat o pauză. Ultima piesă pe care am lansat-o a fost „Vorbe care dor” şi chiar a fost pe locul unu. Au fost disensiuni între noi, se mai întâmplă în viaţă. Nu au fost de la bani ci din ambiţia fiecăruia de a da ce e cel mai bun pentru trupa 3 Sud Est. Nu banii ne-au despărţit, eram într-un punct fericit al carierei. Banii nu au fost niciodată o problemă, nu am avut niciunul niciun cent datorie unul la altul”, au spus ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: