Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghcampf, din nou tată? Presupusa iubită este însărcinată în 3 luni

Laurențiu Reghcampf, din nou tată? Presupusa iubită este însărcinată în 3 luni

GALERIE FOTO (2)

Laurențiu Reghcampf, din nou tată? Presupusa iubită este însărcinată în trei luni. Se pare că în timp ce Anamaria Prodan a încercat din răsputeri să păstreze imaginea de familie fericită, antrenorul Craiovei își clădea o nouă viață alături de o tânără din Deva.

Tânăra alături de care Laurențiu Reghecampf a fost surprins vara trecută în Deltă este însărcinată în 3 luni, iar antrenorul se gândeste deja la căsătorie, scrie Fanatik.ro

Reacția Anamariei Prodan

Deși a declarat că totul este bine între ea și soțul ei, ba mai mult, a spus că ar vrea să înfieze un copil, celebra impresară a primit vestea pe care nici o femeie nu ar vrea să audă. Chiar și asa, nu renunță să îl apere: „Ce sarcina? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea„… a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Potrivit sursei de mai sus, relația dintre cei doi ar fi una serioasă și deja au aflat sexul copilului. Se pare că Reghe și presupusa amantă vor avea o fetiță. În urmă cu câteva luni, Laurențiu Reghecampf declara pentru aceeași sursă că va divorța de Anamaria Prodan. „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a precizat atunci Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a recunoscut că Reghe ar putea avea o amantă

După imaginile apărute în ultima perioadă, Anamaria Prodan a cedat și a recunoscut că Laurențiu Reghecampf ar putea avea o amantă. ”Mi-am crescut copiii după anumite principii, am vrut ca ei să se dezvolte într-un mediu sănătos, fericit. Și eu și Reghe am luptat pentru asta. Cum ar fi ca eu să încep să îmi denigrez soțul, să-l fac în toate felurile, să îl înjur? Nu, nu pot, asta nu am sa fac niciodată. Ce e în sufletul meu rămâne în sufletul meu. Cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să-mi apăr soțul și am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult”, a declarat Anamaria Prodan.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: