Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf a băgat divorț de Anamaria Prodan. Despărțirea este oficială!

Laurențiu Reghecampf a băgat divorț de Anamaria Prodan. Despărțirea este oficială!

Nu este pentru prima dată când apar informații în presă despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Acum, declarațiile antrenorului au lăsat mască pe toată lumea. Se pare că nu maj exista cale de întoarce.

Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul

Zvonurile despre divorțul dintre sexy impresară și antrenor au apărut public încă de acum câteva luni. Anamaria Prodan a tunat și a fulgerat și a negat orice fel de divorț, încercat din răsputeri să îl facă și pe Laurențiu Reghecampf să tacă. Acum, antrenorul a ieșit public și a făcut declarația momentului prin care confirmă cu subiect și predicat divorțul.

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!“, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Amanta lui Reghe este însărcinată ?

Zilele trecute au apărut zvonuri și despre un al treilea copil al lui Laurențiu Reghecampf. Conform informațiilor apărute în presă, Corina, amanta antrenorului ar fi însărcinată cu o fetiță. Anamaria Prodan a rămas masca ma aflarea veștii și bineînțeles a negat acest lucru.

Ce sarcină? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea“, a spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini