Redactia.ro
Home » Știri » Laurențiu Reghecampf a depus plângere la poliție pentru furt. Fără ce bunuri susține antrenorul că a rămas

Laurențiu Reghecampf a depus plângere la poliție pentru furt. Fără ce bunuri susține antrenorul că a rămas

Laurentiu Reghecampf infidelitate Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al FCSB, a depus o plângere la poliție, susținând că a rămas fără un autoturism Ferrari și o barcă, ambele în valoare totală de 400.000 de euro. El a menționat că aceste bunuri au dispărut de la locuința fostei sale soții, Anamaria Prodan, în Snagov. Potrivit afirmațiilor sale, furtul ar fi avut loc cu câteva luni în urmă.

Laurențiu Reghecampf reclamă la poliție furtul unor bunuri de sute de mii de euro

Reghecampf a explicat că fosta sa soție ar fi trecut bunurile, inclusiv un Maybach și un ATV, de pe firmă pe persoană fizică fără acordul său și fără a consulta Adunarea Generală a Asociaților (AGA).

”Astăzi dimineață am făcut plângere penală, pentru că nu știu unde este Ferrari, nu știu unde este barca. Aveam un ATV, un skyjet, care nu mai sunt la proprietate. Maybachul este trecut de pe firmă pe persoană fizică fără să mă anunțe pe mine, noi fiind în firmă 50 / 50”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru Gândul.

Reacția Anamariei Prodan la acuzații

Anamaria Prodan a oferit propria sa versiune asupra situației, afirmând că bunurile nu au fost furate, ci mutate și că sunt în continuare în coproprietatea lor, deoarece procesul de divorț nu a fost încă finalizat. Ea a subliniat că atât Ferrari-ul, cât și barca nu sunt dispărute, ci doar în altă locație.

„Sesizarea organelor de urmărire este un drept constituţional, în cazul în care ai convingerea fermă că s-au săvârşit fapte de natură penală! Dar sesizarea pentru furt trebuie făcută doar în cazul în care ai făcut minime diligenţe de identificare a lipsei anumitor bunuri!

În cazul nostru, oricare din încă soţii Reghecampf, atâta timp cât nu a existat separaţie de bunuri sau un partaj voluntar/judiciar, trebuie să întrebe unul pe celălalt (fiind separaţi în fapt), dacă nu cumva unul sau mai multe bunuri deţinute în coproprietate au fost mutate.

Spre exemplu, poate Ferrari-ul a fost mutat de soţie (încă, potrivit legii) din parcarea din faţa portii în parcarea din spatele casei. Sau, spre exemplu, o anumită barcă a fost ancorată la un ponton al unei prietene, de asta nu poate fi văzută pe lângă casă.

În acest sens, sugerăm că sesizarea organelor de urmărire penală să nu se facă în derizoriu, căci altfel, se săvârşeşte infracţiunea de inducere în eroare a organelor judiciare şi se pedepseşte cu închisoarea de până la trei ani. Totodată, ţinem să-l asigurăm pe domnul Reghecampf că autoturismul Ferrari şi ambarcaţiunea sunt bine, în continuare în proprietatea comună a soţilor, şi cei 400.000 euro invocaţi nu mai pot reprezenta un prejudiciu!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena 3 CNN.

Disputa dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan rămâne deschisă

Ea a avertizat că sesizarea falsă a organelor de urmărire penală constituie o infracțiune de inducere în eroare și poate fi pedepsită cu închisoarea de până la trei ani. Prodan a încheiat prin a-l asigura pe Reghecampf că autoturismul Ferrari și ambarcațiunea sunt în continuare în proprietatea lor comună, subliniind că cei 400.000 de euro invocați nu reprezintă un prejudiciu real.

În concluzie, disputa dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan rămâne deschisă, iar investigațiile sunt în curs pentru a clarifica soarta bunurilor reclamate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: