Redactia.ro
Home » Știri » Laurentiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară. Corina Caciuc a născut al doilea copil

Laurentiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară. Corina Caciuc a născut al doilea copil

Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată

Reghe și Corina Caciuc sunt plini de fericire! Tehnicianul român a devenit tată pentru a patra oară. Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf, a născut al doilea băiat al cuplui.

Corina a împărtășit momentul magic pe contul ei de Instagram, postând prima fotografie cu noul membru al familiei, surprinsă imediat după nașterea lui. Ca de obicei, pentru a-și proteja intimitatea copilului, Corina a acoperit delicat fața micuțului cu o inimioară, aceeași gest pe care l-a făcut și în cazul primului lor copil, Liam. Cu siguranță, toți cei care îi urmăresc pe cei doi așteaptă cu nerăbdare momentul în care vor dezvălui trăsăturile bebelușului și cine îi seamănă.

Iubire mare între Reghe și Corina Caciuc

În plus, Corina l-a menționat și pe Reghe în postarea ei, iar această imagine emoționantă a primit o avalanșă de aprecieri și comentarii din partea fanilor lor. Proaspăta mamă nu s-a limitat doar la fotografie, ci a transmis și un mesaj de iubire profundă pentru noul membru al familiei lor: „Iubirea mea pentru tine e mai presus de cuvinte”, a scris Corina, subliniind legătura lor puternică și emoționantă.

Corina Caciuc și Reghe au ales să țină sarcina departe de ochii lumii, păstrând o discretie deplină în privința acestei perioade importante a vieții lor. Desi au anunțat cu câteva luni în urmă că vor deveni din nou părinți, cei doi nu au făcut nicio mențiune pe rețelele de socializare în legătură cu acest subiect. Corina nu și-a afișat niciodată burtica de gravidă pe social media, preferând să trăiască bucuria acestei experiențe alături de partenerul ei în intimitatea familiei.

Este demn de remarcat că Reghe mai are un copil cu Corina Caciuc, micuțul Liam, care este leit al tatălui său. Corina a mai împărtășit câteva momente emoționante alături de fiul lor pe platformele de socializare, dar cu moderație, respectând intimitatea copilului și a familiei lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: