Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf a spart pușculița de Ziua Îndrăgostiților. Ce cadou spectaculos i-a făcut Corinei Caciuc

Laurențiu Reghecampf a spart pușculița de Ziua Îndrăgostiților. Ce cadou spectaculos i-a făcut Corinei Caciuc

GALERIE FOTO (3) laurentiu reghecampf si corina caciuc

Laurențiu Reghecampf traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere personal și face orice pentru a se asigura că mama copilului său, micuțul Liam, este fericită. Reghecampf nu a lăsat să treacă neobservată Ziua Îndrăgostiților și i-a făcut Corinei un cadou pur și simplu superb. Iată despre ce este vorba!

Corina Caciuc a primit un cadou extravagant din partea lui Reghecampf

Ziua de 14 februarie a fost una cu totul specială pentru Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Antrenorul a ținut să-i amintească acesteia cât de mult o iubește, așadar a scos din buzunar o mică avere pentru a-i face o surpriză pe care nu o va uita prea curând.

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, Corina a primit din partea lui Reghe un buchet imens de trandafiri. Fericită peste măsură datorită cadoului, Corina nu a stat prea mult pe gânduri și l-a fotografiat, iar apoi a distribuit instantaneul pe pagina personală de Instagram.

buchet trandafiri
Corina Caciuc a primit un buchet imens de trandafiri din partea lui Reghecampf

Un lucru este, așadar, sigur! Reghe nu ține cont de bani atunci când subiectul principal este reprezentat de micile capricii ale partenerei sale de viață. Spre exemplu, de Crăciun Corina Caciuc a purtat o rochie aparținând unui brand renumit. Articolul vestimentar a costat peste două mii de euro și a scos în evidență frumusețea acesteia.

Corina Caciuc este cu 18 ani mai mică decât Laurențiu Reghecampf, însă diferența de vârstă nu pare să fie un impediment. De când a cunoscut-o pe Corina, Reghe se simte un bărbat împlinit și fericit, conform propriilor spuse.

De-a lungul timpului, relația dintre Corina și Reghe a fost în repetate rânduri suspusă atacurilor venite din partea fostei soții a antrenorului, Anamaria Prodan. Din fericire, tensiunile dintre ei s-au diminuat și a trecut ceva vreme de când cei doi nu și-au mai aruncat vorbe veninoase în public.

Anamaria Prodan iubește din nou

Se pare că soarele a răsărit și pe strada impresarei. Recent ea s-a fotografiat alături de bărbatul care îi aduce zâmbetul pe chip și care a făcut-o să creadă din nou în iubire. Cu toate acestea, nu este cunoscută identitatea acestuia, impresara preferând să păstreze discreția asupra acestui subiect.

anamaria prodan cu noul iubit
Anamaria Prodan iubește din nou

În imaginea cu pricina, în locul chipului bărbatului apare un simplu emoticon, semn că Anamaria Prodan dorește să protejeze identitatea celui de lângă ea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: