Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf a vorbit la telefonul cu fiul său, Bebeto: ”S-a format o prăpastie”

Laurențiu Reghecampf a vorbit la telefonul cu fiul său, Bebeto: ”S-a format o prăpastie”

Laurențiu Reghecampf a vorbit la telefonul cu fiul său, Bebeto

Laurențiu Reghecampf a vorbit la telefonul cu fiul său, Bebeto. Anamaria Prodan a declarat că a vorbit la telefon cu Laurențiu Reghecampf, iar discuția lor a fost normală. De asemenea, antrenorul a vorbit și cu fiul său, Bebeto. Ce au discutat cei doi?

Laurențiu Reghecampf a vorbit la telefonul cu fiul său, Bebeto: ”S-a format o prăpastie”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să divorțeze după 15 ani de relație. La scurt timp după ce și-au reînnoit jurămintele, au ieșit la iveală informații șocante. Laurențiu Reghecampf a părăsit căminul conjugal și s-a mutat împreună cu actuala sa iubită, iar peste câteva săptămâni vor deveni părinți. În urmă cu două săptămâni a avut loc prima înfățișare a divorțului dintre Reghe și Anamaria Prodan, fiind prezenți Sarah, Bebeto și Luca. După o lungă perioadă în care nu au discutat, recent impresara a vorbit la telefon cu fostul ei soț. Cei doi au discutat foarte puțin și au decis să nu se mai certe, iar Anamaria Prodan a declarat că l-a iertat.

De asemenea, fiul lor, Bebeto a vorbit la telefon cu tatăl lui. Anamaria Prodan a declarat că situatia este grea, iar între cei doi s-ar fi produs o situație dificilă, iar Bebeto nu îl poate ierta pe tatăl său. ”E greu că a trecut foarte mult timp, s-a format o prăpastie, au fost lucrurile urâte. E o combinație între noi doi, el are foarte mult din mine. Eu iert, dar nu o să uit ușor. Asta îi spun și lui, că lucrurile urâte trebuie să dispară și să rămână tot ceea ce a fost frumos”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan a declarat că își dorește să termine cu divorțul foarte repede, rugându-l pe soțul ei să renunțe la căsnicie și să meargă la notar. Vedeta speră ca săptămâna viitoare să se termine divorțul și fiecare să își vadă de viața lui. ”Sper ca săptămâna asta să închid. L-am rugat foarte tare și prin avocați și l-am rugat și eu, azi am vorbit cu Laurențiu, a vorbit și Bebe după multă, chiar ne dorim foarte tare să divorțăm. Eu îmi doresc foarte tare, iar așa e frumos și pentru el că îi vine alt copil și e normal să fie un bărbat liber când îi vine copilul, iar eu e normal să fiu liberă pentru că nu eu am ales drumul ăsta, l-a ales Laurențiu, iar atunci pentru fiecare e cel mai frumos să-și vadă de viață și să meargă mai departe”, a mai spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan, despre procesul cu iubita lui Reghe

Actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan, iar impresara a refuzat să se prezinte la proces, deoarece consideră că nu este vina ei trecutul actualei partenere a lui Reghe. Femeia de afaceri este de părere că nu ea i-a dat meseria acesteia și nu ea i-a ales reputația. ,,Cât despre faptul că m-a dat în judecată Caciuc…trebuie să dea în judecată și trecutul, că ăla nu ne iartă, îl cărăm după noi toată viața, iar când toată România și tot mapamondul vede videoclipuri și povețe, mai du-te și tu pe la șocală, mai împacă-te cu părinții. De ce să ne supărăm. Ne supărăm pe trecut? Nu eu i-am dat meseria, nu eu i-am ales reputația sau fotografiile ori vestimentația din cluburile de noapte”, a declarat Anamaria Prodan.

Totodată, impresara susține că fiul ei nu vrea să stea lânga tatăl lui și iubita acestuia, iar toată familia îi urează noroc acestuia. ,,Ne supărăm că ce? E vorba de percepția mea când văd așa ceva. Asta e percepția mea, copilul meu nu vrea să stea lângă așa ceva. Laurențiu a ales să stea, îi urăm noroc, ne rugăm pentru el să-i fie bine, e alegerea lui nu a noastră„, a mai declarat impresara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: