Redactia.ro
Home » Sport » Laurențiu Reghecampf ar putea fi demis! Șeicii s-au săturat să aștepte

Laurențiu Reghecampf ar putea fi demis! Șeicii s-au săturat să aștepte

laurentiu reghecampf, laurentiu reghecampf noua echipa, Al Ahli

Laurențiu Reghecampf ar putea fi demis. Al Wasl nu a mai câştigat de cinci meciuri, în toate competiţiile. Așa că, arabii se pare că s-au săturat să mai aștepte rezultatele.

După ultimul meci, Laurențiu Reghecampf recunoștea în conferința de presă că ar putea încheia colaborarea cu Al Wasl.

„Nu știu ce se va întâmpla. Aştept şi eu decizia clubului. Vom avea discuţii şi vom vedea ce va urma”, a spus antrenorul roman.

Al Wasl a reușit să adune doar un punct în ultimele trei meciuri și se află pe locul 13 din 14 în clasament. în aceste condiții jurnaliștii arabi sunt convinși că românul va fi dat afară. Reghecampf a ajuns la Al Wasl în ianuarie și în ciuda rezultatelor foarte slabe, șefii echipei au decis în vară să-i prelungească contractual. Acum însă răbdarea lor a ajuns la final.

Câți bani a primit de la arabi

Potrivit ziariștilor de la The National, fostul antrenor al celor de la FCSB s-a îmbogățit în Emirate. În primăvara anului 2019, Laurențiu Reghecampf semna un nou contract cu Al Wasl, prin care câștiga 7 milioane de dolari până în 2021. În plus în contract este și o clauză prin care ar primi aceeași sumă dacă va fi demis. În iarna lui 2018, semnase un contract prin care primea pentru fiecare an petrecut la echipă 3 milioane de dolari. Deși rezultatele sale ca antrenor nu au fost notabile, românul s-a îmbogățit la arabi. Acesta a primit o sumă uriașă după ce a fost demis de la Al Wahda. În 2015, tehnicianul a primit 2,4 milioane de euro compensație, după ce a ratat toate obiectivele și a fost dat afară de la Al Hilal. Din câte se pare și acum cei de la Al Wasl vor plăti o sumă frumoasă pentru a avea alt antrenor.

Citește și: Campioana, îngenuncheată la Ovidiu! Viitorul – CFR Cluj 3-1

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini