Redactia.ro
Home » Sport » Campioana, îngenuncheată la Ovidiu! Viitorul – CFR Cluj 3-1

Campioana, îngenuncheată la Ovidiu! Viitorul – CFR Cluj 3-1

Campioana îngenuncheată la Ovidiu

Campioana, îngenuncheată la Ovidiu! Viitorul a câștigat cu 3-1 meciul cu CFR și este pe primul loc în Liga 1, la egalitate de puncte cu echipa lui Dan Petrescu.

La Ovidiu, ambii antrenori au revenit pe bancă după ce au fost suspendați. Hagi a stat în tribune două partide, în timp de Dan Petrescu a fost suspendat 4 meciuri. Viitorul a deschis scorul în minutul 27, după ce elevii lui Gheorghe Hagi au ratat 2 ocazii. Peteleu a băgat-o în propria poartă. Al doilea gol a fost fenomenal. Cosmin Matei a prins un șut de la aproape 38 de metri, la care Arlauskis nu a avut ce să facă. Până la finalul primei Viitorul a dominat clar, ardelenii reușind cu greu să iasă din propria jumătate. După pauză, Rivaldinho a înscris pentru 3-0, cu un șut din careul de 16 metri. În minutul 74, ardelenii au obținut un penalty. Arbitrul a acordat o lovitură de la 11 metri, după un contact între Carbuz și Costache, iar Culio a transformat fără probleme. Când mai erau 3 minute din meci, Traore a ratat poate cea mai mare ocazie a meciului.

“Dan are o echipă foarte bună. Joacă din 3 în 3 zile. Știam că meciul e important și că jucăm cu o echipă europeană. Când ai trei goluri avans este greu să ai același tonus, mai ales că sunt jucători tineri. Strategia noastră a fost bună. Am avut un portar în formă”, a declarat Gică Hagi.

Petrescu și Hagi pe primul loc în Liga 1

După ce Viitorul a câștigat, a egalat-o la puncte pe CFR și a trecut pe primul loc. După 12 etape, ambele echipe au 24 de puncte. Locul trei este ocupat de Craiova care a adunat 23 de puncte.

“Cea mai proastă repriză de când sunt eu. Când stai prin aeroporturi și avioane nu ai ce să faci. Cu alte echipe merge dar nu cu Viitorul. Am avut și noi ocazii dar asta este. La 3-0 am avut ocazii dar a fost prea târziu”, a spus Dan Petrescu, la Digi Sport.

“O prima rep execrabilă, nu am jucat nimic. Am început să jucăm la 3-0 ceea ce nu ne-a mai ajutat. Nu cred că meritam mai mult după acea primă repriză”, a declarat Adi Păun la Digi Sport.

Citește și: Barcelona nu renunță la Neymar! Cum ar putea ajunge pe Camp Nou

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: