Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf, cadou de zeci de mii de euro pentru Anamaria Prodan în plin scandal

Laurențiu Reghecampf, cadou de zeci de mii de euro pentru Anamaria Prodan în plin scandal

Anamaria Prodan, cadou de milioane de euro din partea lui Laurențiu Reghecampf. Ce a primit impresara

Deși toată lumea crede că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț și nu vorsă recunoască, antrenorul spulberă orice dubiu. Acesta i-a făcut un cadou Anamariei Prodan la care unii doar visează. Costul bijuteriei este echivalentul unui apartament în București.

Laurențiu Reghecampf, ceas de lux pentru sexy impresară

Mulți ar spune că Laurențiu Reghecampf încearcă să dreagă busuiocul după ce acesta i-a făcut cadou soției sale un ceas în valoare de zeci de mii de euro. Anamaria Prodan a fost cea care a făcut publică imaginea cu bijuteria de lux. Sexy impresara a publicat o imagine în care apare la volanul bolidului ei de lux. Ea a menționat în descrierea imaginii că noul accesoriu de pe mâna ei este un cadou de la Laurențiu Reghecampf.

Divorțează sau nu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a plecat în concediu cu amanta sa și spre ghinionul său a fost suprins de paparazzi în timp ce se afla cu ea la masă. Imaginile s-au răspândit rapid pe internet și acest lucru a creat mare vâlvă. Se pare că Anamaria Prodan este foarte calmă în această privință, iar declarațiile ei au surprins pe toată lumea. Sexy impresara susține că soțul ei este plecat la o mănăstire în Grecia să se roage și este alături de fiul lui cel mare Luca. Aceasta a precizat că este plecat chiar cu mașina ei. Anamaria Prodan neagă vehement orice presupus divorț.

Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo. Da. Este mașina mea. Soțul meu merge ca mine cu mașinile familiei, când și cum vrea. La fel ca mine. Cu băiatul meu mare, Luca. Își iubește și respectă copiii enorm. Este un exemplu pentru ei și pentru noi toți. Pentru toată țara! Nici nu mă uit la poze. Soțul meu știe ce face și cu cine stă la masă. Dacă stă cu cineva la masă probabil are ceva de discutat 100%. Reghecampf este UNIC!„, a declarat Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini