Redactia.ro
Home » Monden » Laurenţiu Reghecampf este alături de presupusa amantă în Grecia! Cum a reacționat Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf este alături de presupusa amantă în Grecia! Cum a reacționat Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf este alături de presupusa amantă în Grecia! Iată cum au fost surprinși cei doi

Laurenţiu Reghecampf se află alături de presupusa amantă în Grecia! Soțul Anamariei Prodan a fost surprins delectându-se alături de domnișoara C la terase de lux. 

Laurenţiu Reghecampf este alături de presupusa amantă în Grecia! Iată cum au fost surprinși cei doi

Scandalul familiei Reghecampf este departe de a se fi terminat. Antrenorul a fost surprins petrecându-și timpul alături de una din presupusele amante, mai exact cu domnișoara C, în vacanță în Grecia. În tot acest timp, Anamaria Prodan este în Dubai.

De ceva timp au tot apărut zvonuri cum că Laurențiu Reghecampf a decis să rupă căsnicia cu Anamaria Prodan, asta pentru că antrenorul din Dubai s-a tot afișat cu domnișoare care mai de care mai atrăgătoare. Chiar și celebra impresară a mărturisit că relația dintre ea și Reghe nu mai merge ca înainte, însă va lupta până la capăt pentru căsnicia ei.

Cu puțin timp în urmă au apărut imagini spectaculoase cu Laurențiu Reghecamf și una dintre presupusele amante, respectiv domnișoara C, amândoi fiind în Grecia, într-o vacanță relaxantă de lux. Laurențiu Reghecampf a ales să se ascundă de ochii lumii, însă nu prea a avut noroc. Acesta a mers împreună cu domnișoara C în Sithonia, cunoscută și sub numele de Longos. Cei doi au mers să cineze la o terasa de lux din această stațiune, care se află ascunsă pe o stâncă deasupra mării. Imaginile cu aceștia au fost publicate în exclusivitate pe spynews.ro.

Laurenţiu Reghecampf şi domnişoara C au ajuns la terasa în jurul ore 19. Aceștia au venit însoțiti cu o prietenă a domnișoarei C și iubitul acesteia, scrie spynews.ro. Se pare că au venit doar să ia cina, pentru că nu s-au întins mai mult de ora 23. După o zi la plajă probabil că foamea a fost una mare pentru că, la masă s-au consumat mai multe platouri cu aperitive, fructe de mare şi peşte şi s-au băut mai multe carafe de vin alb. Nota de plată a fost sigur una consistentă pentru că foarte des la masă veneau chelnerii care mai puneau câte ceva.

Anamaria Prodan a avut și prima reacție după ce imaginile cu soțul ei au apărut în presă. Impresara a declarat că știa de escapada lui Reghe din Grecia și că, de fapt, acesta a plecat să se roage alături de fiiul lui mai mare. De asemenea, Anamaria a spus și că știa că acesta a plecat cu mașina.

”Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo. Da. Este mașina mea. Soțul meu merge ca mine cu mașinile familiei, când și cum vrea. La fel ca mine. Își iubește și respectă copiii enorm. Este un exemplu pentru ei și pentru noi toți. Pentru toată țara!”, a spus Anamaria Prodan., a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.

De asemenea, jurnaliștii de la spynews.ro au întrebat-o pe Anamaria Prodan dacă știe cu cine se află soțul ei la masă și dacă a văzut imaginile.

”Nici nu mă uit la poze. Soțul meu știe ce face și cu cine stă la masă. Dacă stă cu cineva la masă probabil are ceva de discutat 100%. Reghecampf este UNIC!. Probleme am spus, ca toate cuplurile. La noi nu a existat nimic urât. Soțul meu și familia mea nu și-au construit averea, numele, demnitatea, mândria pe scandal. Acum pentru familia mea este IAD. De asta toată familia mea a plecat din țară, să scăpăm de circ și scandal”, a mai declarat vedeta.

Drama cumplită prin care trece Laurențiu Reghecampf în plin scandal cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare în exclusivitate pentru PlaySport.ro. Antrenorul trece printr-o perioadă grea pe care speră să o depășească rapid. După moartea Ionelei Prodan, din cauza unui cancer pancreatic, produsă acum trei ani, şi după ce însăşi Anamaria Prodan s-a luptat şi ea cu ceva timp în urmă cu o ameninţare similară, venită din partea unui cancer mamar, a venit rândul mamei cunoscutului antrenor să se confrunte cu boala secolului XXI, cancerul.

”Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul!”, a sunat sec declaraţia lui Laurențiu Reghecampf.

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan vorbea la superlativ despre relaţia cu soacra ei. Sexy-impresara a arătat că se înţelege de minune cu mama soţului ei, Laurenţiu Reghecampf.

”Zici că suntem surori. Nu am avut niciodată probleme să se bage, să facă rău. Ea are un singur copil. Deci ferească Dumnezeu să nu fie totul la linie când vine fii-su. Dacă la trei dimineaţa o trezeşte că vrea clătite, la 3 şi cinci sunt făcute”, spunea Anamaria Prodan într-o emisiune de televiziune în urmă cu circa trei ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: