Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf, îngropat în datorii? Anamaria Prodan a vorbit despre situația financiară a fostului soț

Laurențiu Reghecampf, îngropat în datorii? Anamaria Prodan a vorbit despre situația financiară a fostului soț

GALERIE FOTO (2)

Anamaria Prodan nu are deloc liniște! Deși nu mai formează un cuplu cu Laurențiu Reghecampf, impresara continuă să-l aducă în discuție pe fostul ei partener. Invitată în emisiunea Xtra Night Show, ea a vorbit despre situația financiară a fostului soț care nu este una tocmai roz, fiind implicat în datorii.

Laurențiu Reghecampf, îngropat în datorii?

Anamaria Prodan a plecat recent la mănăstire pentru a se reculege alături de copiii săi. Impresara a declarat că a vrut liniște. Cât despre fostul ei partener, vedeta a precizat că „nu mai are busolă” după ce s-au despărțit. Se pare că Reghe are datorii mari. Prodanca nu are speranțe mare că își va reveni la situația materială pe care a avut-o în trecut și va pierde destul de mult la cluburile sportive.

„Ne rugăm astăzi pentru el, eu și copiii mei, să-i deschidă Dumnezeu ochii. Eu am spus acum trei ani că el fără noi nu are busolă. Acum se poate vedea cum este și ce s-a întâmplat în cariera lui. Nu e vorba de prima relație sau a doua, e situația de cum a ajuns acum. Nu cred că va ajunge nici măcar la jumătate din perioada în care a fost alături de noi. Sper să rămână în antrenorat că el altceva nu știe să facă. O să ajungă la fel cum l-am cunoscut.

Indiferent cât de mult te împinge cineva de la spate, nu vei putea să stai, dacă nu ai educația, familia sau mediul potrivit. Asta este tragedia. El asta a făcut din viața lui. Măcar atât să reușească, să rămână în antrenorat”, a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Averea deținută de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit demult ce avere uriașă are. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. O sumă destul de mare!

„Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane. Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, spunea Anamaria, în trecut, citată de capital.ro.

Ce pensie alimentară plătește Reghe

„Reghe” i-a dat replica vedetei cu care este de mai mult timp în proces de divorţ. A dezvăluit că îi achită, lunar, 2.000 de euro, sub formă de pensie alimentară pentru Laurenţiu Reghecampf Jr.!

Nu mă interesează un dialog cu ea prin intermediul presei, nu răspund ca să justific ceva, nici nu am cui, doar că sunt foarte multe lucruri neadevărate și jigniri, nu am să cobor la nivelul ăsta din respect pentru Bebe! Dar pot, totuși, să-i transmit acum să înceteze să-mi mai scrie mail-uri zilnic.

Eu nu am decât procesul de divorț, procesul de defăimare, nu am nevoie de bani de la ea! Cum să-i cer bani, când eu îi dau lunar? Și ea îmi mai cere și extra…. Numele nu cred că-i mai folosește, ea se prezintă Prodan peste tot, din acest motiv am vrut să-i ofer posibilitatea să-și înregistreze numele de scenă. Totuși, omite să spună că trăiește în continuare din cei 2000 de euro pe care-i primește lunar de la mine.”, spunea Reghe pentru Cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: