Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf își sărbătorește ziua de naștere! Urarea specială făcută de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf își sărbătorește ziua de naștere! Urarea specială făcută de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf își sărbătorește ziua de naștere! Urarea specială făcută de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf își serbează ziua de naștere astăzi. Anamaria Prodan i-a făcut o urare specială pe contul său de Instagram.

Laurențiu Reghecampf își sărbătorește ziua de naștere! Urarea specială făcută de Anamaria Prodan

Este zi mare în familia lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul își sărbătorește astăzi ziua de naștere și împlinește 46 de ani, iar soția lui, Anamaria Prodan, i-a făcut o urare specială cu această ocazie. Impresara a postat un mesaj în mediul online, acolo unde e foarte activă și ori de câte ori poate postează fotografii care mai de care alături de partenerul său de viață, bineînțeles însoțite și de mesaje emoționante.

Anamaria Prodan a publicat o fotografie de familie alături de partenerul ei împreună cu copiii, iar mesajul urarea făcută a stârnit imediat reacțiile fanilor. ”Te iubim soarele nostru. Noi suntem unul. La mulți ani suflet de vis. La mulți ani universul nostru”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii de pe Instagram, alături de o mulțime de inimioare.

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea în scandalul divorțului de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf este revoltat de tot ceea ce se scrie în legătură cu presupusul divorț de Anamaria Prodan. Antrenorul a făcut, sâmbâtă, noi declarații prin care a dat de înțeles că nu există niciun divorț și a avertizat cu instanța pe cei care își vor mai permite ”să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot”.

”Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot! De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Spynews.ro.

De asemenea, milionarul a subliniat și faptul că familia lui a muncit prea mult, încât acum să se confrunte cu un astfel de scandal. A transmis ”rușine” celor au încercat denigrarea familiei.

”Familia Reghecampf Prodan a muncit pe brânci o viață iar dumneavoastră puneți în ziare asemenea prostii care sunt menite să distrugă imaginea, demnitatea și integritatea noastră. Repet. Este ultimul avertisment către dumneavoastră. Scoateți aceste mizerii și de astăzi fără probe evidente nu îmi mai distrugeți sistematic viața dacă aveți puțin respect și omenie. Familia noastră este una integră și serioasă. Unde aceste mizerii scrise de presă nu au ce să caute. Sunt mâhnit căci în această țară nu există o umbră de respect față de oamenii care au făcut ceva notabil pe pământul asta! Să vă fie rușine! Față de copiii mei și față de toată familia mea”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: